Groepshealing op afstand; Lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis geheald worden, wat wil je nog meer?

Op Woensdagavond 14 november 2018 van 21.00 uur tot 21.30 uur.

Door je hiervoor aan te melden middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt je naam op de healing lijst te staan voor die avond. Je schrijft voor jezelf op waar je healing op wilt. Je Healing doel verwoord je positief, dus alleen datgene wat je wèl wilt, en het liefst vanuit dankbaarheid alsof het al zo is, dus lieve engelen, gidsen, spirits dank jullie wel voor ....
Vanuit de Spiritwereld zullen ze er dan voor zorgen dat er precies datgene voor jou zal gebeuren wat er op dat moment mag gebeuren. Tijdens de afstemming op jou vragen of ze je willen helpen bij datgene wat jij op papier hebt gezet!!! Mijn helpers hebben me aangegeven dat ik jouw healing doelen niet hoef te weten. Doordat jij zelf je intentie zet en opschrijft, en ik de intentie zet op wat jij als intentie hebt gezet, gebeurt het ook. Ook hoef je hier niet persé voor thuis te blijven, de helpers uit de spiritwereld zullen er voor zorgen dat de healing op het voor jou juiste moment wordt doorgezet naar je, in de week die volgt op de groepshealing. Je hoeft hem niet meer speciaal te downloaden, alles gebeurt zoals het voor het allerbeste is. en, ook als je op pad bent. Je ontvangt na de healing sessie nog een mail met alle bevindingen.

Je maakt van te voren € 15,- over op rekening nummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk. 

Op de dag van de healing ontvang je van mij een email ter bevestiging van je healing. Vervolgens ga je tenminste 10 minuten voor aanvang op een rustig plekje zitten en je voelt alles mee wat er te voelen is. Jouw BewustZijn op dat moment speelt een grote rol. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou, opdat jij alles ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

Op Woensdagavond 14 november 2018 van 21.00 uur tot 21.30 uur.

Aanmelden middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(je kunt ook iemand anders opgeven voor de healing)

Belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.

Hier even een klein verslagje van mezelf, wat ik stuurde aan de deelnemers na een van de groepshealingen dit jaar;

Het werd al gauw duidelijk dat in het voorwerk er alleen maar schoongemaakt en losgelaten zou worden, onder andere het loslaten van de angsten op de benen, die ons er van weerhouden om stappen te gaan nemen richting wat we van binnen werkelijk willen, maar waar angst ons in tegenhoudt…

Verder kwam in het voorwerk omhoog dat we tijdens de healing vanaf 21.00 uur stukjes verloren ziel zouden verzamelen en weer gingen teruggeven aan hen die bereid waren ze weer te ontvangen.

Verder in het voorwerk het gebruikelijke opschoonwerk om de energie zo mooi mogelijk voor te bereide op wat er daarna ging komen.

Eigenlijk een beetje als vorige keer, voelde ik weer dat toen we echt gas gingen geven, zo rond 21.00 uur, er van mij gevraagd werd een zo krachtig en groot licht mogelijk licht te zijn, opdat alles door mij heen kon stromen wat er gegeven zou gaan worden, en dat ging gelijk met volle kracht. Elke keer een ander thema, heel snel achter elkaar, van activaties, coderingen, formules, symbolen, tot kennis, inzicht, informatie, weten, naar alleen maar hoeven te Zijn, tot wat bleek het allerhoogste te zijn en dat was Bewustzijn….. de energie van healing en liefde die daarna kwam leek daar wel mee te verbleken.

Rond 21.30 uur was het ook opeens weer klaar.

Er volgde daarna alleen nog wat verticale verbinding en aarding.

En toen was het helemaal klaar. Wat een bijzondere healing weer!!!

 

 

 

 Terug naar het agenda overzicht