Blue Flower

Alles is BewustZijn

Wij Zijn BewustZijn

Vanuit het BewustZijn kun je alles veranderen in je leven.

Wij zijn hier op aarde om ons dat weer te herinneren. Dat we die prachtige stralende lichte Ziel zijn, die we ook wel het Bewustzijn noemen.

Het leven en alles in ons leven, alle mensen, alle situaties die we meemaken, alles alles alles duwt ons steeds weer uit onze kracht, om ons te helpen herinneren dat we eigenlijk die prachtige stralende lichte Ziel zijn. Op elk moment, ook op de momenten dat (we denken dat) we het heel moeilijk hebben, ook dan schijnt en straalt nog steeds ons licht, en ook dan zouden we daar nog steeds in kunnen gaan zitten. Ik zeg niet dat gemakkelijk is. Nee dat is een heel proces om dat te leren. Maar het mooie is wel dat we dat allemaal kunnen leren. 

Helaas zitten we allemaal erg in onze mind. Omdat we waarde hechten aan onze mind. Omdat we geloven dat wat we denken waar is. Maar is er één enkele gedachte waar die jij of iemand anders ooit gedacht heeft? Of zijn het allemaal maar hersenspinsels? En dat wat we denken, maakt dat ook niet dat we ons zo voelen? Als we denken 'ik ben geweldig', dan voelen we ons ook geweldig. Als we denken 'ik ben een sukkel een nietsnut' dan voelen we ons ook zo. Als het denken niet waar is, dan is dat voelen wat gekoppeld is aan onze gedachten ook niet waar.

Maar wat is dan wel waar? Wie zijn we dan eigenlijk???