ATP Angel Therapy Practitioner

Angel Therapy Practitioner ATP van Doreen Virtue
Als één van de weinige Nederlandse Angel Therapy Practicioners (ATP-ers) werk ik samen met je engelen, gidsen en spririts om je de mogelijkheden te geven jezelf te healen. Het is ontwikkeld door Doreen Virtue. Zij is de auteur van meer dan 60 boeken over engelen, en veel mensen kennen haar ook van haar orakel engelen kaarten. Daarnaast geeft zij veel lezingen over de hele wereld en geeft ze trainingen tot Angel Therapy Practicioner (engelentherapie beoefenaar) op Hawaii. In 2009 ben ik ook op Hawaii door haar hier in getraind.
 
 
Samenwerken met engelen, gidsen en spirits tijdens behandelingen of readingen of tijdens de dingen van alledag, is iets wat voor iedereen weggelegd is. Je hoeft daar niet paranormaal begaafd voor te zijn, want dat zijn we allemaal!!! In de volksmond wordt het 'Paranormaal begaafd zijn' genoemd, maar in feite zijn we allemaal paranormaal begaafd. Als je dingen ziet of doorkrijgt van engelen, gidsen of spirits dan betekent dat dat je met je 4 heldere kanalen werkt; met je helderwetendheid, helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid.. En die 4 heldere kanalen die hebben we Allemaal! We zijn allemaal met dezelfde 'uitrusting' op aarde gekomen. Niemand is meer, niemand is minder. We komen allemaal van precies dezelfde bron, de Allerhoogste Goddelijkheid, oftewel God, hoe je ook maar denkt dat God moge Zijn. En van die God hebben we allemaal precies dezelfde Goddelijke vonk in ons. En zo hebben we dus ook Allemaal 4 heldere kanalen. En afhankelijk van in hoeverre je er voor openstaat om ze te willen gebruiken, en afhankelijk van in hoeverre je bereid bent om er mee te leren werken en in hoeverre je ze in vorige levens al gebruikt hebt, kunnen ze op dit moment bij je meer of minder ontwikkeld zijn. Kijk ook eens op mijn website www.mediummaria.nl onder 'Iedereen is een medium!'

De 3 meest gebruikte  technieken in samenwerking met de engelen van de ATP zijn:
- Koorden snijden: we maken allemaal constant energetische koorden met andere mensen. Dit doen we omdat we energie bij elkaar zoeken, omdat we eigenlijk niet goed genoeg in verbinding Zijn met de energie onder ons van de aarde omdat we te weinig gegrond en geaard Zijn en niet genoeg in verbinding Zijn met energie om ons heen en boven ons (de natuur, de dieren de maan, de zon, de sterren, het hele universum, en natuurlijk ook de engelen en gidsen en de allerhoogste Goddelijkheid). Deze energetische koorden die wij met andere mensen maken en die andere mensen met ons maken, maken ons moe en houden ons tegen om te komen waar we willen zijn. Deze ATP techniek, leert ons hoe we  die koorden kunnen doorsnijden. Positieve koorden en koorden van liefde kunnen nooit worden doorgesneden.
- Stofzuigen: middels deze techniek kun je, in samenwerking met Aartsengel Michael, allerlei negatieve energien en emoties kun je uit je hele lichaam wegzuigen en ze vervangen door positieve.
- Magneten: Via de engelen wordt er gebruik gemaakt van een magneet om bij jezelf allerlei energetische metalen wapens uit rug, schouders, nek te halen. Deze energetische wapens krijgen we onbewust van mensen die boos of jaloers op ons zijn.
Als je deze technieken zelf regelmatig leert toepassen heb je geen koffie meer nodig....
Het is niet moeilijk, vaak nadat je we ze één keer samen gedaan hebben, kun je het ook zelf.

- Negatieve entiteiten: met behulp van deze technieken kun je ook negatieve entiteiten verwijderden. Negatieve entiteiten zijn spirits, die ieder om hun eigen reden, nog tussen hemel en aarde in zijn blijven hangen, ze zijn nog niet doorgegaan naar het licht. En ze kunnen zich aanhaken aan je energie, en dat geeft allerlei nare bijverschijnselen. Het kan je bijvoorbeeld heel moe maken, of heel bang, onrustig, hoofdpijn geven, om er maar een paar te noemen.

Ik je helpen om met behulp van de engelen, gidsen en spirits de negatieve entiteiten bij je los te laten en je ook helpen om te leren hoe je dat zelf kunt en ik kan je op weg helpen om je te leren hoe je vrij kunt blijven van entiteiten.
De engelen staan te trappelen om ons bij alles te helpen! En bij onze zelf- heling willen ze ook heel graag helpen! het is heel  eenvoudig om te leren jezelf te helen met engelen. Naast bovengenoemde methodes zijn er veel meer methodes om de engelen te vragen je te helpen bij je zelf-heling!
Het kan ook 'op afstand' gegeven worden en ook bijvoorbeeld via skype. (voor meer informatie over skype sessies Klik dan nu hier.)

Voor het betalen van een behandeling op afstand zie button 'contact'
 Een ATP (Angel Therapy Practioner/engelentherapie) behandeling is € 85,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.
 

 

Helende Reis, the Journey

De helende reis is een methode ontwikkeld door Brandon Bays.

Het gaat uit van het zelfde principe als bij de Integrated Energy Therapy (IET) dat als we emoties hebben gehad die te heftig waren om in één keer te kunnen verwerken dat restanten van de (negatief geladen) energie van die emoties achterblijven in onze cellen en daar ziektes, klachten en pijn zullen veroorzaken. Bij ‘de helende reis’ gaan we op reis door je emoties maar zonder dat je ze opnieuw hoeft te doorleven, je ziet ze even en neemt er weer afscheid van. Verder gaat bij de helende reis ook vooral om vergeving, want dat zorgt ervoor dat je kunt loslaten.  Je hoeft bij vergeven niet goed te praten, of goed te keuren of te vergeten, je hoeft er alleen maar voor te kiezen om los te laten en verder te gaan.
Lees meer
Door middel van vragen stellen neem ik je mee op reis door jouw emoties, zonder dat je daar opnieuw allemaal doorheen hoeft, je kijkt er alleen maar even naar. Het is echt naar binnen kijken bij jezelf. Je doet het ook echt zelf, dus je zult bereid moeten zijn om je mouwen op te stropen en aan het werkt te gaan. Maar het resultaat zal er dan ook naar zijn. De helende reis boekt over de hele wereld fantastische resultaten, honderd duizenden mensen zijn er razend enthousiast over, hoe het hun leven volledig getransformeerd heeft en ze gemaakt heeft tot een gelukkiger en vooral vrijer mens, omdat ze ziektes, klachten en pijn, hebben kunnen loslaten en dat is ook wat ik terug hoor van de mensen die ik op deze manier begeleid heb.
Kijk ook eens op de officiële website van Brandon Bays www.thejourney.com
Een sessie kost € 90,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur. Je hoeft verder niets voor te bereiden. Het lezen van het boek ‘de helende reis’ van Brandon Bays is zeker een aanrader maar absoluut niet noodzakelijk.


 

The Work

The Work van Byron Katie

is een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken op te sporen en te onderzoeken. Het is een manier om vrede in jezelf en met de wereld te vinden. Iedereen met een open geest kan The Work doen.

Byron Kathleen Reid werd ernstig depressief toen zij in de dertig was. Gedurende een periode van tien jaar nam haar depressie alsmaar toe en Katie (zoals zij genoemd wordt) was zelden in staat haar slaapkamer te verlaten. Toen, op een morgen ervaarde ze vanuit de diepste wanhoop een levensveranderend inzicht.

Katie zag dat ze leed wanneer ze haar gedachten geloofde, en niet leed wanneer ze haar gedachten niet geloofde. Wat de oorzaak was van haar depressie, lag niet in de wereld om haar heen, maar in wat zij geloofde over de wereld om haar heen. In een flits van inzicht zag ze dat onze poging om geluk te vinden omgekeerd werkte—in plaats van hopeloos te proberen de wereld aan te passen aan onze gedachten over hoe het 'zou moeten' zijn, kunnen we deze gedachten onderzoeken. En door de realiteit te aanvaarden zoals deze is kunnen we een onvoorstelbare vrijheid en vreugde ervaren. Het gevolg was dat een bedlegerige, suïcidale vrouw vervuld werd van liefde voor alles wat het leven brengt.

Deze  methode sluit prachtig aan bij de Satsang die ik geef. Ook daar draait het om zelf onderzoek, om tot verlichting te kunnen komen.

Bij de work ziet het onderzoek er zo uit. alles draait om de vier vragen en omkering :

1. Is het waar wat ik denk?

2. Kan ik absoluut zeker weten dat het waar is wat ik nu denk?

3. Hoe reageer ik, en wat gebeurt er met me, wanneer ik die gedachte geloof?

4. Wie zou ik zijn/hoe zou ik me voelen zonder die gedachte?Een sessie kost € 85,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.