Wat ik doe

Meer informatie vind je op de agenda of op


  • Healingen

IET; van Stevan Thayer / engelenhealing / ATP van Doreen Virtue / intuitieve healing / Helende reis van Brandon Bays

Integrated Energy Therapy IET van Stevan Thayer ; engelentherapie, na de healing praten we onder het genot van een kopje thee altijd nog even na, zodat je ook met veel nieuwe inzichten naar huis gaat.  (ook op afstand mogelijk, gewoon lekker thuis vanuit jouw eigen ontspannen plekje, na afloop zet ik altijd even op de mail wat ik tegen gekomen ben tijdens de healing. Ook voor kinderen, zelfs als ze slapen.) voor meer info zie het tabblad engelenheling.

Tarief € 90,- per sessie van ongeveer twee en half uur


Angel Therapy Practicioning ATP  van Doreen Virtue; hele fijne technieken voor engelen heling, met o.a koorden snijden, negatieve entiteiten naar het licht sturen, magneten, stofzuigen etc. zeer geschikt voor zelfhealing en ook voor healing bij andere mensen.

Tarief € 90,- per sessie van ongeveer twee en half uur 

 

Helende Reis van Brandon Bays; vergeving geneest. iedereen draagt onverwerkte emoties bij zich. tijdens een helende reis kijken we daar naar en kijken we of er ook iemand omhoog komt die daarbij vergeven mag worden.

Tarief € 90,- per sessie van ongeveer twee en half uur


The Work van Byron Katie; In mijn workshops over het bewustZijn en 1 op 1 sessies gebruik ik regelmatig de 4 vragen van Byron Katie

Wat is The Work?

Het is een manier om de gedachten die al het lijden in je leven veroorzaken op te sporen en te onderzoeken. Het is een manier om vrede in jezelf, in je leven en met de wereld te vinden. Iedereen met een open geest kan The Work doen.

Sinds ik me herinnerd heb wie en wat ik werkelijk ben en ook workshops over het BewustZijn (Satsang) geef, heb ik ingezien dat dat wat we denken niet waar is, het is een illusie. De 4 vragen die je leven veranderen van The Work van Byron Katie helpen je om te zien dat dat wat je denkt niet waar is!

Een sessie over het BewustZijn en de 4 vragen is € 85,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n twee en half uur.

 

Intuïtief Healen; combinatie van al mijn healingtechnieken, intuïtief toegepast en ingetuned op wat jij op dat moment nodig hebt..

Tarief € 90,- per sessie van ongeveer twee en half uur


Touch of Matrix; tijdens deze healing gebruiken we je lichaam als pendel, en ga je je je bewust worden van een klacht, de energetische blokkade weghalen, formuleren wat je wilt, loslaten en het proces zijn gang laten gaan. Is het zo simpel? Ja!

Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en veranderingen gebeuren. Dit maakt bijzondere en vaak snelle veranderingen mogelijk: emoties lossen op zonder dat ze geanalyseerd hoeven te worden en lichamelijke kwalen verdwijnen zonder de oorzaak te kennen. Het lichaam kan de dingen veel sneller loslaten als we er niet met onze mind tussen (willen) zitten. Het mooie van deze methode is dat het allemaal draait om bewustzijn. 

Tarief € 85,- per sessie


  • Readingen:

  • engelenreading
  • medium reading
  • engelen kaart reading

Engelen readingen; (vragen beantwoord krijgen via de engelen, gidsen en andere Spirits, kan ook op afstand via telefoon, skype of mail)

Mediumschap readingen; (vragen beantwoord krijgen via overleden dierbaren, liefst hier in de praktijk)

Engelenkaarten readingen; ook via engelen kaarten (orakel kaarten) kun je hele duidelijke antwoorden krijgen op je vragen.

Tarief € 85,- per reading, duurt ongeveer twee en half uurr, tijd is niet belangrijk, dàt wat in 't moment nodig is.....

 1 op 1 sessies

voor alles op Spiritueel gebied waar je meer over wilt leren.

Dit kan òf via skype òf hier in de praktijk:

 per Skype:

Is het, om welke reden dan ook, onmogelijk om naar mijn lezingen of cursussen te komen, dan doe ik ook veel 1 op 1 skype sessies met mensen, om je alles te leren over ontwaken, verlichting, Zijn en ook over engelen, en hoe de engelen ons steeds weer helpen.We spreken per keer een datum en een tijdstip af, en skypen per keer altijd 1 uur. Verder bepaal je zelf je tempo en geef je zelf aan òf en wanneer je behoefte hebt aan een volgende les.

Tarief € 50,- per uur

 of hier in de praktijk:

 1 op 1 lessen over ontwaken en Zijn 'wie en wat je werkelijk bent', daarin komen alle spirituele onderwerpen aanbod en ook hoe de engelen ons bij alles altijd helpen.

- Hier in de praktijk geef ik de 1 op lessen meestal wat langer, meestal zo'n twee uur, maar ook hier geldt dàt wat nodig is, in het moment. Je kunt zelf bepalen òf en wanneer je aan een volgende les toe bent.

Tarief € 85,- per keer, duurt zolang als nodig is, meestal twee en half uur, tijd is niet belangrijk dat wat in het moment nodig is.....

 Het voordeel van 1 op 1 werken is natuurlijk dat ik het helemaal kan aanpassen en intunen op wat jij op dat moment nodig hebt om te leren. Afhankelijk van wat je allemaal al weet en naar welk onderdeel van ontwaken, verlichting, Zijn, spiritualiteit, of het werken met engelen je interesse uitgaat.

 Je kunt voor een afspraak het liefst mailen naar info@engelenheling.nl (of bellen 0229 582997 / 0646274166) 

 

  • Cursussen:

1. Cursus healing met Engelen; Integrated Energy Therapy (IET)

2. Mediumschap cursussen

3. Workshop over het BewustZijn, Mindfulness; Satsang

4. De 5 daagse Stilte Retraite

5. Cursus Engelenkaarten leggen; 1 op 1

1. Cursus healing met Engelen; Integrated Energy Therapy (IET)

De Cursus Healen met Engelen, is een prachtige mooie cursus.  Ik geef hem nu al meer dan 10 jaar, zo'n 3x per jaar, en ik merk dat het bij de deelnemers heel veel in beweging zet. Het helpt je om richting je ware Zieledoel te gaan, datgene waarvoor je werkelijk hier op aarde gekomen bent. Je merkt gewoon dat Aartsengel Ariel (de aartsengel van de IET) zich vanaf het moment van de eerste dag van je cursus, zich over je ontfermt en zegt: zo van nu af aan ga ik je helpen op je pad richting je Zieledoel en gaan we alles in een prachtige stroomversnelling brengen. Uiteraard alleen een stroomversnelling die jij zelf ook aan kunt, en wilt gaan, en waar je van merkt dat je er heel blij van wordt!

2. Mediumschap cursussen

Ik geef geen mediumschap cursussen meer, omdat mijn gidsen en begeleiders mij heel duidelijk hebben laten weten dat dat klaar is, en dat ik me meer mag gaan toeleggen op mensen leren over het bewustzijn.

3. Workshop over het BewustZijn (Satsang)

Bij de Workshop over het bewustZijn help ik mensen herinneren wie en wat ze werkelijk Zijn. Het is eigenlijk de meest essentiële vraag die er bestaat: “Wie ben ik?” en toch zijn er maar weinig mensen die zichzelf die vraag echt stellen: “Wie ben ik? Wie ben ik nou ècht? Tot in de essentie...’

“Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.
 Liefde zegt me dat ik Alles ben.
 Tussen die twee stroomt mijn leven.”
 
Nisargadatta Maharaj

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats.
Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze eigenlijk Zijn.

En dat ‘herinneren’ is iets waar ik je bij kan helpen.

Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie.

Gewoon door zelfonderzoek, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent. In de oneindige stilte die je bent.

Middels dit alles wil ik je graag helpen om te gaan Zijn, wie en wat je werkelijk bent, om te gaan ontwaken, opdat je kunt stoppen met zoeken, omdat je allang bent wie en wat je werkelijk bent, vrij, groots, liefdevol, krachtig, energiek en nog  veel meer. Graag wil ik je de weg wijzen hoe je je dat weer kunt gaan her-inneren.

4.  De 5 daagse Stilte Retraite

Tijdens de gehele Stilte Retraite ben je in stilte, daarnaast is er elke dag een programma. Onderdeel van het programma is dat er elke dag door mij gesproken wordt over het BewustZijn, zodat je je weer kunt herinneren wie en wat je werkelijk bent en zo kunt ontwaken naar je Ware Zelf. Naast een aantal stilte periodes per dag, waarin we samen in stilte zitten, zal ik ook iedere dag een geleide meditatie geven, en is er 's avonds Satsang, waarin een paar mensen aan bod zullen komen om een persoonlijke vraag te stellen. Om deel te nemen aan de Retraite is geen voorkennis nodig!

Luister naar deze roep die komt vanuit je diepste binnenste, om je tijd en aandacht te geven aan waarlijk naar binnen kijken, in de ultieme waarheid van wie en wat je werkelijk bent, om onderzoek te doen naar de meest wezenlijke vragen die in je leven, om zo processen in je te versnellen, en inzichten te krijgen over dingen waar je in je leven mee loopt te stoeien.

Als je in Bewust Zijn bent, dan merk je meestal als eerste het enorme gevoel van vrede op. Een ongelofelijk gevoel van vrede, kalmte en rust als alles mag zijn zoals het is…..

Ik kijk er naar uit om met je samen te Zijn in retraite. Namasté, Maria

5. Cursus Engelenkaarten leggen

Graag leer ik je de fijne kneepjes van het vak, om Engelenkaarten te leggen en daar een goede reading mee te geven. Na afloop krijg je van mij een aantal tips en tricks ook nog via de mail toegestuurd. Je bepaalt zelf hoe vaak je een middag wilt komen. Maar ik moet zeggen, in 1 middag leer je al heel veel!!

Engelencursussen in groepsverband

- Engelencursus basis: 'Hoe kun je de engelen vragen je met àlles in je leven te helpen'?

 - Engelencursus uitgebreid: 'Uitgebreider communiceren met de engelen plus leren healen met de engelen'.

 - Engelencursus verdieping: 'Leren je energie te verhogen zodat engelen gemakkelijker contact met je kunnen maken'.

 Tarief € 50,- per cursusavond, duurt 2 uur.

 Verder werk ik ook met Kinderen en Nieuwetijdskinderen (indigo's, kristalkinderen en regenbogen) en met hun ouders

 Tijdens het gesprek krijgen ouder en/of kind handvaten aangereikt hoe ze bv anders met hun hoge mate van gevoeligheid en spiritualiteit om kunnen omgaan..

  Tarief € 85,- per keer, duur ongeveer twee en half uur, tijd is niet belangrijk, dat wat in het moment nodig is....

 Je kunt voor een afspraak bellen (0229 582997 / 0646274166) of mailen info@engelenheling.nl

 Lezingen:

Regelmatig geef ik door het hele land lezingen. Het zijn interaciteve lezingen waarbij mensen vragen kunnen stellen. De lezingen gaan over ontwaken. Over Zijn. Over wie en wat we werkelijk Zijn. Als we dat kunnen inzien, dat zijn we vrij. Dan kunnen we zien dat ziekte, pijn, klachten van geest of lichaam niet werkelijk is wie en wat we Zijn. Dan kunnen we zien dat in het Zijn alles ìs zoals het ìs en het er mag Zijn, dat we simpelweg alles toestaan zoals het ìs. Zonder weerstand, zonder verzet. Dan kunnen we zien dat alles wat we zoeken niet te vinden is. Verlichting, ontwaken, vrijheid, het is wat we allang Zijn.

Wilt u mij boeken om en lezing te komen geven mail dan naar info@engelenheling.nl