Blue Flower

1 op 1 sessies

Dit is hoe het werkt:

Tijdens een 1 op 1 sessie geef ik je graag inzichten om het zo een stukje helderder te maken op je pad. De dingen waar je tegenaanloopt, schijn ik het licht op, om je zo weer een stukje verder te kunnen helpen en dingen weer wat meer in beweging te krijgen voor je. Ik werk met alle heldere kanalen in al mijn werk. Er wordt continue door me heen gesproken door een heel scala aan Spirits; van Engelen, tot gidsen, tot overleden dierbaren, allerlei Spirits. Ik hoef niet te weten wie er precies door me heen spreekt, of werkt, het gebeurt gewoon, dat is het belangrijkste. Soms tune ik even heel bewust in als ik heel specifiek een antwoord nodig heb. Alles wat jij nodig hebt in het moment gebeurt. Je zult merken dat de inzichten heel veel voor je zullen oplossen en in beweging zullen zetten. Na de sessie heb je een aantal handvaten gekregen waar je zelf verder mee aan de slag kunt.

Een sessie duurt ongeveer tussen de 2½ à 3 uur

Kost € 85,- zonder healing en € 90,- met healing

Het hangt er vanaf waar je meer gebaat bij bent, inzichten en een stukje helderheid of healing, soms een combinatie van beide.

Onder het tabblad 'wat ik doe' kun je lezen welke healing technieken ik zoal gebruik. Maar meestal zal ik mijn meest gebruikte healing inzetten, en dat is de Integrated Energy Therapy, IET, (lees meer hierover onder het tabblad 'engelenheling'), tenzij je de voorkeur geeft aan een andere healing, is dat de healing die de meeste blokkades bij je op kan lossen. Healing geschied door jou zelf. Hoeveel er opgelost en geheald kan worden hangt af van hoeveel jij 'wilt' en 'kunt' loslaten. 'Willen' gaat over jouw bereidwilligheid om los te laten. 'Kunnen' gaat over in hoeverre je op dat moment in staat bent om het los te kunnen laten. Daarnaast is het heel belangrijk dat je tijdens de healing er heel bewust bij blijft, om ook zodoende zoveel mogelijk mee te kunnen werken bij het los laten.

voor een afspraak stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groepsverband

In groepsverband geef ik o.a.

  • IET Engelenhealing cursussen
  • Satsang
  • Bewustzijn dagen
  • Bewustzijn weekenden
  • 5 daagse Bewustzijn Retraites (volgend jaar op Ibiza)

 

Eigenlijk bij alles wat ik doe, gaat het erom om je te helpen herinneren wie en wat je werkelijk bent.

We kennen het allemaal wel, van die momenten dat we in de flow zitten….. We hebben het allemaal meerdere keren in ons leven meegemaakt. Het zijn momenten in ons leven, die we ons altijd blijven herinneren, want op dat soort momenten staan we 'aan'. We zijn er helemaal, in het Hier en NU. Als we daar in zitten, dan stroomt het, dan gaat alles gemakkelijk, moeiteloos en vanzelf. Deuren gaan vanzelf open. De juiste mensen komen op het juiste moment op ons pad. We hoeven nergens over na te denken, we zijn aan het genieten. Als we het één keer hebben meegemaakt, dan willen we er altijd weer naar terug. Het is een staat van Zijn, die zich kenmerkt door gemak en door mee gaan met de stroom. De flow….

En dan komt er onherroepelijk weer een moment dat we er weer uit zijn, omdat we weer in ons hoofd zijn gaan zitten. Dan zitten we niet meer in de flow, dan gaan dingen ook niet meer zo gemakkelijk en vanzelf, maar voelt het leven meer als een strijd en een struggle.

We willen heel graag weer terug naar die staat van Zijn. Sterker nog, dat is waarom we hier zijn. Om ons die staat van Zijn weer te kunnen herinneren. Maar we weten niet hoe we terug kunnen komen. Dat is waar mijn werk over gaat. Over die staat van Zijn, waarin we vooral gemak, vrede en vreugde ervaren. Hoe kunnen we daar komen en belangrijker nog, hoe kunnen we daar blijven? Wat ervaren we daar, als we daar weer in kunnen zitten? Wat verandert dat allemaal in ons leven? Wat levert ons dat op? We spreken dan eigenlijk over verlichting en ontwaken. Grote woorden denk je misschien en toch is het niet zo groot als je denkt. Het is ook veel dichterbij dan je denkt en veel simpeler. Je hoeft er niet eens voor te leren mediteren. Het gaat vooral om bewust worden. Of liever nog om Bewust Zijn. Bewust Zijn van 'wie en wat je werkelijk bent'. Niet wat we denken dat we Zijn, maar 'wie en wat we ècht Zijn'! Dat is iets wat we helemaal vergeten zijn, we weten het niet meer. En daar wil ik je graag bij helpen, om je weer te Herinneren 'wie en wat je werkelijk bent'.

Namasté,

Maria Henkes

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.engelenheling.nl / www.satsangmetmaria.nl

Om je aan te melden voor een groepsactiviteit stuur even een mailtje naar één van bovenstaande email adressen.

Andere onderwerpen waarin ik me gespecialiseerd heb zijn:

·         In de Kern van mijn praktijk draait alles om bewustzijn, verlichting, ontwaken uit de mind, ontwaken uit onze constante focus op niet alleen onze gedachten, maar ook onze emoties en gevoelens en onze ziektes, pijn en klachten. Wat nou als het bewustzijn zich weer bewust is van zichzelf, dan zitten we weer in die prachtige Spirit die we zijn. Daarin is vrede, rust, stilte en alleen maar hoeven zijn. Als we dat kunnen laten zien aan wereld, dan laten we weer waarlijk ons licht schijnen, en steken we anderen ook nog eens aan met ons licht.

·         Door de jaren heen ben ik een echte coach geworden ook in het begeleiden van mensen die zelf een praktijk willen starten om ook mensen te gaan helpen op hun spirituele pad. We gaan kijken wat er nodig is voor jou om het verlangen van jouw Ziel hierin te volgen.

·         Tweelingzielen; steeds meer mensen ontmoeten in deze bijzondere tijd waarin we weer op weg zijn naar een hemel op aarde, hun tweelingziel. Twee mensen die samen één Ziel delen. Juist in deze tijd ontmoeten ze elkaar omdat de hereniging van hun Ziel een dusdanige kracht van licht en liefde zal uitstralen, dat het is alsof er een belangrijk kristal terug geplaatst wordt in de aarde, althans dat is hoe de Spirit wereld het mij uitgelegd heeft. Middels mijn heldere verbinding met de Spiritwereld begeleid ik deze mensen in dit proces, dat voor een ieder als bijzonder heftig wordt ervaren.

·         Nieuwetijdskinderen; indigo's, kristalkinderen en regenbogen zijn op aarde om ons te helpen in deze overgangstijd naar de nieuwe tijd waarin we weer volledig vanuit liefde en verlichting zullen zijn. Deze kinderen/volwassenen hebben speciale eigenschappen meegekregen om hun steentje daarin bij te dragen. Dat is voor henzelf en voor hun omgeving; ouders, leerkrachten niet altijd gemakkelijk. Een beetje meer inzicht in het hoe en wat maakt de dingen vele malen helderder.

Voor mijn activiteiten op locatie zie:

www.engelenheling.nl/agenda