Je kunt voor een afspraak het liefst mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bellen 0229 582997 / 0646274166) 

Healingen

Dit zijn de healing methodes die ik voornamelijk toepas:

Belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.

Integrated Energy Therapy ookwel IET genoemd van Stevan Thayer
Ik ben opgeleid in Belgie door de grondlegger van de IET; Stevan Thayer.
de Integrated Energy Therapy is een prachtige en krachtige engelen heling die alles in beweging zet! daar waar je het gevoel hebt vast te zitten in je leven gaat opeens van alles stromen. Het voelt heerlijk om met de engelen samen te werken. De IET heeft mijn leven veranderd! Dat is waarom ik het geweldig vind hetzelfde voor anderen te doen!

Sinds 2007 ben ik ook een Master Instructor in de IET, dit betekent dat ik niet alleen IET healingen geef maar ook les geef in de IET.

Sinds 2009 ben ik elk jaar één van de top 30 IET Master Instructors van de wereld.

Sinds 2015 ben ik ook één van de 20 IET Trainers wereldwijd. Dat betekent dat ik ook IET Practitioners opleid tot Master Instructors.

Wat is Integrated Energy Therapy (IET)

Integrated Energy Therapy IET is een bijzondere en krachtige energie-behandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen.
In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v.

Kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc. Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms is het te heftig en te veel. Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen. 

lees meer over Integrated Energy Therapy (IET)

 • Angel Therapy Practicioner ook wel ATP genoemd van Doreen Virtue
  Ik ben opgeleid op Hawaii door Doreen Virtue; 
  Ik ben een Angel Therapy Practicioner
  Ik gebruik de ATP technieken in mijn healingen en leer ze ook in 1 op 1 sessies aan mensen

Wat is ATP? 

De 3 meest gebruikte healing technieken in samenwerking met de engelen van de ATP zijn:

Koorden snijden
- Energetisch Stofzuigen
- Energetisch Magneten

lees meer over ATP

 • The Work van Byron Katie

In mijn workshops over het bewustZijn gebruik ik regelmatig de 4 vragen van Byron Katie

Wat is The Work?

Het is een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken en in jouw leven op te sporen en te onderzoeken. Het is een manier om vrede in jezelf, in je leven en met de wereld te vinden. Iedereen met een open geest kan The Work doen.

Sinds ik me herinnerd heb wie en wat ik werkelijk ben en ook workshops over het BewustZijn (Satsang) geef, heb ik ingezien dat dat wat we denken niet waar is, het is een illusie. De 4 vragen die je leven veranderen van The Work van Byron Katie helpen je om te zien dat dat wat je denkt niet waar is! 

lees meer over Byron Katie en de 4 vragen

 • Intuitieve Healingen

Sinds 1997 heb ik mijzelf non stop ontwikkeld op het gebied van spiritualiteit, mediumschap, engelen, readingen, maar ook in healing en in BewustZijn. Heel veel cursussen en trainingen gevolgd om de healer in mij, en alles wat ik als healer in mijn ziel aanwezig heb, weer naar boven te halen. 
In alles wat ik doe, laat ik altijd de engelen, gidsen en andere Spirits met mij en door mij werken en spreken! Alles wat ik hoef te doen is me te openen en te luisteren. Ik zet een krachtige en geconcentreerde intentie neer en zoals dat gaat met energie werk volgt de energie, de healing, de informatie direct!

 • GroepsHealing op afstand!

Een krachtige healing ontvangen, lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis. Wat wil je nog meer?

Door je hiervoor aan te melden middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt je naam op de healing lijst te staan voor die avond. Je schrijft voor jezelf op waar je healing op wilt. Je Healing doel verwoord je positief, dus alleen datgene wat je wèl wilt, en het liefst vanuit dankbaarheid alsof het al zo is, dus lieve engelen, gidsen, spirits dank jullie wel voor ....

Vanuit de Spiritwereld zullen ze er dan voor zorgen dat er precies datgene voor jou zal gebeuren wat er op dat moment mag gebeuren. en ik zal tijdens de afstemming op jou vragen of ze je willen helpen bij datgene wat jij op papier hebt gezet!!! Mijn helpers hebben me aangegeven dat ik jouw healing doelen niet hoef te weten. Doordat jij zelf je intentie zet en opschrijft, en ik de intentie zet op wat als intentie hebt gezet, gebeurt het ook. 

Op de dag van de healing ontvang je van mij een email ter bevestiging van je healing. Vervolgens ga je tenminste 10 minuten voor aanvang op een rustig plekje zitten en je voelt alles mee wat er te voelen is. Jouw BewustZijn op dat moment speelt een grote rol. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou, opdat jij alles ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

De groepshealing geef ik meestal op woensdagavond, ik begin dan rond half 8 met de energetische voorbereidingen opdat ik van 21.00 tot 21.30 uur vol gas de healing kan doorgeven. Het fijnste is als je om 20.50 uur een rustig plekje opzoekt en dan van 21.00 tot 21.30 bewust met de healing meevoelt.

Kijk in de agenda wanneer de eerste groepshealing weer gepland staat.

De groepshealing op afstand is € 15,- per keer, dit maak je van te voren over op rekening nr NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk.

 • Touch of Matrix van Günther de Jong

Ik ben opgeleid in Nederland door de grondlegger van Touch of Matrix Günther de Jong

Touch of Matrix gaat er vanuit dat we licht en informatie zijn.

Het licht;

dat moge duidelijk zijn. Dat is wat we de Ziel, Spirit of het BewustZijn genoemd hebben. Zo kunnen we het dus ook licht noemen. Wij mensen bestaan helemaal uit licht, want als we gaan kijken naar hoe wij als mens opgebouwd zijn, dan hebben we organen, die organen bestaan uit cellen, die cellen bestaan uit moleculen, die moleculen bestaan uit atomen, die atomen bestaan weer uit subatomen, en als we zo doorblijven gaan dan komen we op de laatste en de kleinste deeltjes die wij als mens zijn, en dat is licht. We zijn dus eigenlijk een onmetelijke grote bundel van lichtdeeltjes. Dat is waarom we ook wel lichtwezens genoemd worden.

De Informatie;

Naast het feit dat we licht zijn, zit er een hele lading aan informatie op ons. Waar bestaat die informatie uit? Die informatie dat is 'alles wat we ooit meegemaakt, gevoeld, gedacht, gehoord, gezien, ervaren, gezegd hebben' in dit leven of in vorige levens. Dit wordt ook wel de Akasha kronieken genoemd. En 'alles wat we ooit gedacht, gevoeld, gehoord, gezien, meegemaakt, ervaren, gezegd hebben' is ook energie. In de energie van het universum blijft die energie van 'alles, wat we ooit gedacht, gevoeld, gehoord, gezien, meegemaakt, ervaren, gezegd hebben' aanwezig. Sterker nog het creëert zelfs blokkades.

De Touch of Matrix methode geeft jou de mogelijkheid om die blokkades los te laten. 

 • De Helende Reis, ook wel The Journey genoemd van Brandon Bays

Ik ben opgeleid in Londen door de grondlegger van de Helende Reis; Brandon Bays 

Ik begeleid mensen middels helende reis sessies, of integreer het vaak ook in tijdens andere healingen die ik geef, zoals de IET, als ik voel dat dat nodig is. 

Wat is een Helende Reis?

Bij ‘de helende reis’ gaan we op reis door je emoties maar zonder dat je ze opnieuw hoeft te doorleven, je ziet ze even , neemt ze waar, en neemt er dan ook weer afscheid van. Verder gaat bij de helende reis ook vooral om vergeving, want dat zorgt ervoor dat je kunt loslaten.  Je hoeft bij vergeven niet goed te praten, of goed te keuren of te vergeten, je hoeft er alleen maar voor te kiezen om los te laten en verder te gaan.

lees meer over de Helende Reis

----------------------------------------------------

Je kunt voor een afspraak het liefst mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bellen 0229 582997 / 0646274166) 

Belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.