Healingen

Dit zijn de healing methodes die ik voornamelijk toepas:

Belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.

• Integrated Energy Therapy ookwel IET genoemd van Stevan Thayer
Getraind in Belgie door de grondlegger van de IET; Stevan Thayer.
de Integrated Energy Therapy is een prachtige en krachtige engelen heling die alles in beweging zet! daar waar je het gevoel hebt vast te zitten in je leven gaat opeens van alles stromen. Het voelt heerlijk om met de engelen samen te werken. De IET heeft mijn leven veranderd! Dat is waarom ik het geweldig vind hetzelfde voor anderen te doen! 

Ik ben een Master Instructor in de IET, dit betekent dat ik zowel IET healingen geef als ook les geef in de IET.
Ik ben sinds 2009 bijna elk jaar één van de top 30 IET Master Instructors van de wereld!!! zie https://www.learniet.com/top_30_in_2013.htm en sinds 2015 IET Trainer, dat betekent dat ik ook IET Practitioners opleid tot Master Instructors. zie https://www.learniet.com/New_2015_Trainers.htm

Wat is Integrated Energy Therapy (IET)

Integrated Energy Therapy IET is een bijzondere en krachtige energie-behandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen.
In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v.

Kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc. Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms is het te heftig en te veel. Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen. 

lees meer over Integrated Energy Therapy (IET)

Een IET  healing sessie is € 90,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½  à 3 uur.

• Angel Therapy Practicioner ook wel ATP genoemd van Doreen Virtue
Getraind op Hawaii door Doreen Virtue;
Ik ben een Angel Therapy Practicioner
Ik gebruik de ATP technieken in mijn healingen en leer ze ook in 1 op 1 sessies aan mensen

Wat is ATP? 

De 3 meest gebruikte healing technieken in samenwerking met de engelen van de ATP zijn:
- Koorden snijden
- Energetisch Stofzuigen
- Energetisch Magneten

lees meer over ATP

Een ATP  healing sessie is € 90,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

• The Work van Byron Katie

In mijn workshops over het bewustZijn gebruik ik regelmatig de 4 vragen van Byron Katie

Wat is The Work?

Het is een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken en in jouw leven op te sporen en te onderzoeken. Het is een manier om vrede in jezelf, in je leven en met de wereld te vinden. Iedereen met een open geest kan The Work doen.

Sinds ik me herinnerd heb wie en wat ik werkelijk ben en ook workshops over het BewustZijn (Satsang) geef, heb ik ingezien dat dat wat we denken niet waar is, het is een illusie. De 4 vragen die je leven veranderen van The Work van Byron Katie helpen je om te zien dat dat wat je denkt niet waar is!

lees meer over Byron Katie en de 4 vragen

Een sessie over het BewustZijn en de 4 vragen is € 90,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur. 
 
• Intuitieve Healingen
Hierbij laat ik me helemaal leiden door mijn gevoel wat er mag gebeuren, en combineer ik alles wat ik ooit geleerd  heb.

Sinds 1997 heb ik mijzelf non stop ontwikkeld op het gebied van spiritualiteit, mediumschap, engelen, readingen, maar ook in healing en in BewustZijn.. Heel veel cursussen en trainingen gevolgd om de healer in mij, en alles wat ik als healer in mijn ziel aanwezig heb, weer naar boven te halen.
In alles wat ik doe, laat ik altijd de engelen, gidsen en andere Spirits met mij en door mij werken en spreken! Alles wat ik hoef te doen is me te openen en te luisteren. Ik zet een krachtige en geconcentreerde intentie neer en zoals dat gaat met energie werk volgt de energie, de healing, de informatie direct!

Een Intuïtieve healing is € 90,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

• GroepsHealing op afstand!

Een krachtige healing ontvangen, lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis. Wat wil je nog meer???

Door je hiervoor aan te melden middels een mailtje naar info@engelenheling.nl komt je naam op de healing lijst te staan voor die avond. Je schrijft voor jezelf op waar je healing op wilt. Je Healing doel verwoord je positief, dus alleen datgene wat je wèl wilt, en het liefst vanuit dankbaarheid alsof het al zo is, dus lieve engelen, gidsen, spirits dank jullie wel voor ....
Vanuit de Spiritwereld zullen ze er dan voor zorgen dat er precies datgene voor jou zal gebeuren wat er op dat moment mag gebeuren. en ik zal tijdens de afstemming op jou vragen of ze je willen helpen bij datgene wat jij op papier hebt gezet!!! Mijn helpers hebben me aangegeven dat ik jouw healing doelen niet hoef te weten. Doordat jij zelf je intentie zet en opschrijft, en ik de intentie zet op wat als intentie hebt gezet, gebeurt het ook. 

Op de dag van de healing ontvang je van mij een email ter bevestiging van je healing. Vervolgens ga je tenminste 10 minuten voor aanvang op een rustig plekje zitten en je voelt alles mee wat er te voelen is. Jouw BewustZijn op dat moment speelt een grote rol. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou, opdat jij alles ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

De groepshealing geef ik meestal op woensdagavond, ik begin dan rond half 8 met de energetische voorbereidingen opdat ik van 21.00 tot 21.30 uur vol gas de healing kan doorgeven. Het fijnste is als je om 20.50 uur een rustig plekje opzoekt en dan van 21.00 tot 21.30 bewust met de healing meevoelt.

Kijk in de agenda wanneer de eerste groepshealing weer gepland staat.

De groepshealing op afstand is € 15,- per keer, dit maak je van te voren over op rekening nr NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk.

 • Touch of Matrix van Günther de Jong

Touch of Matrix gaat er vanuit dat we licht en informatie zijn.

Het licht;

dat moge duidelijk zijn. Dat is wat we de Ziel, Spirit of het BewustZijn genoemd hebben. Zo kunnen we het dus ook licht noemen. Wij mensen bestaan helemaal uit licht, want als we gaan kijken naar hoe wij als mens opgebouwd zijn, dan hebben we organen, die organen bestaan uit cellen, die cellen bestaan uit moleculen, die moleculen bestaan uit atomen, die atomen bestaan weer uit subatomen, en als we zo doorblijven gaan dan komen we op de laatste en de kleinste deeltjes die wij als mens zijn, en dat is licht. We zijn dus eigenlijk een onmetelijke grote bundel van lichtdeeltjes. Dat is waarom we ook wel lichtwezens genoemd worden.

De Informatie;

Naast het feit dat we licht zijn, zit er een hele lading aan informatie op ons. Waar bestaat die informatie uit? Die informatie dat is 'alles wat we ooit meegemaakt, gevoeld, gedacht, gehoord, gezien, ervaren, gezegd hebben' in dit leven of in vorige levens. Dit wordt ook wel de Akasha kronieken genoemd. En 'alles wat we ooit gedacht, gevoeld, gehoord, gezien, meegemaakt, ervaren, gezegd hebben' is ook energie. In de energie van het universum blijft die energie van 'alles, wat we ooit gedacht, gevoeld, gehoord, gezien, meegemaakt, ervaren, gezegd hebben' aanwezig. Sterker nog het creëert zelfs blokkades.

De Touch of Matrix methode geeft jou de mogelijkheid om die blokkades los te laten. 

De Touch of Matrix healing is € 90,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

Aan te raden is het 3 keer achter elkaar te doen in 3 weken tijd.

• De Helende Reis, ook wel The Journey genoemd van Brandon Bays
Getraind in Londen US door de grondlegger van de Helende Reis; Brandon Bays

Getraind door Brandon Bays, in Londen, was de Helende Reis iets wat enorm bij me binnen kwam. Ik doe helende reis sessies met mensen en integreer het ook in andere healingen die ik geef, zoals de IET, als ik voel dat dat nodig is. 

Wat is een Helende Reis?

Bij ‘de helende reis’ gaan we op reis door je emoties maar zonder dat je ze opnieuw hoeft te doorleven, je ziet ze even en neemt er weer afscheid van. Verder gaat bij de helende reis ook vooral om vergeving, want dat zorgt ervoor dat je kunt loslaten.  Je hoeft bij vergeven niet goed te praten, of goed te keuren of te vergeten, je hoeft er alleen maar voor te kiezen om los te laten en verder te gaan.

lees meer over de Helende Reis

Een Helende Reis is € 90,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

----------------------------------------------------

Het zijn echter niet alleen energetische healingen, maar ook readingen, lezingen, 1 op 1 sessies en (workshops over het bewustZijn (Satsang) wat veel healing teweeg kan brengen.

Misschien heb je na het bekijken van mijn website een duidelijke voorkeur wat je graag zou willen, een healing of een reading, een 1 op 1 sessie of misschien wel aanwezig zijn bij een van mijn cursussen, Workshops over het BewustZijn(Satsangs),  of lezingen. Ik ga er vanuit dat je op dat moment al mooi gestuurd wordt door jouw engelen, gidsen en spirits die bij je zijn, naar datgene wat voor jou op dat moment het meest nodig is. En voor alle duidelijkheid, het is niet altijd duidelijk waarom we juist naar datgene geleid worden. Later vallen meestal de puzzelstukjes op z'n plek, dus vertrouw gewoon wat er in het moment nodig is. Ik laat me tijdens elke sessie altijd leiden door onze  Engelen, Gidsen, Spirits en God dus er gebeurt altijd sowieso precies datgene wat er gebeuren mag.

Belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.