Readingen

Engelen reading

Tijdens een Engelen Reading, leg ik contact met jouw (bescherm)Engelen, Gidsen en Spirits die bij jou zijn. Als er dingen zijn in je leven waar je vragen over hebt, kun je van te voren maximaal 5 vragen voorbereiden. Die vragen stel ik aan jouw engelen en gidsen, die alles van je weten, en de antwoorden komen dan bij mij door via mijn helderwetendheid, heldervoelendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Zo kun je weer een stuk gemakkelijker verder komen op je pad.

Een Engelen Reading kan je helpen als je met vraagstukken zit waar je niet uitkomt, mbt gezondheid, carrière, werk, zieledoel, liefde, vriendschap, familie, geld etc.
Een Engelen Reading werkt ook net zo goed op afstand. Dat betekent dat je ook vragen kunt stellen via de e-mail.
Een engelenreading  op afstand, via de email werkt als volgt:
Je stuurt me een mailtje info@engelenheling.nl dat je een engelenreading wilt.
Je zet ook je 5 vragen erin.
Je vermeld je voornaam en achternaam en je woonplaats, dat is voldoende informatie voor je engelen en gidsen om te weten wie er bedoeld wordt.
Je maakt het geld over op ING bank rek. nr. NL37 INGB 0005 210388 tnv Maria Henkes te Abbekerk.Of betaal via pay pal.

Als ik het geld ontvangen heb, krijg je gemiddeld binnen 5 werkdagen de reading per email toegestuurd.                                                                                         

Een engelenreading is € 85,- Het duurt zo lang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur. 

Kom je met z'n tweeën dan reken ik in het totaal € 120,-. Dus dat is dan € 60,- per persoon.

Mediumschap reading

Tijdens een Mediumschap Reading, leg ik contact met een overleden dierbare. Eerst ga ik met de overledene in gesprek om vaststellen wat voor een iemand hij of zij was; hobby’s, karakter, passies, bijzondere herinneringen, gezinssamenstelling, relaties etc. Als daarmee voldoende bewezen is dat ik inderdaad de juiste persoon 'aan de lijn' heb, kunnen we boodschappen van de overledene doorkrijgen, vragen stellen of boodschappen aan de overledene doorgeven.

Een mediumschapreading is € 85,- Het duurt zo lang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

Een Mediumschap Reading kan je helpen om het verlies van een dierbare beter te kunnen accepteren, maar ook helpt het om antwoorden te krijgen op allerlei vraagstukken waar je mee zit of niet uitkomt of inzichten bij nodig hebt, mbt gezondheid, carrière, werk, zieledoel, liefde, vriendschap, familie, geld etc.

Een combinatie met een Integrated Energy Therapy IET behandeling (engelen healing) is zeker aan te raden omdat hierbij heel veel blokkades, -veroorzaakt door het verdriet-, weggehaald worden. (echter Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.)

Tip: Een Mediumschap reading kan ook op afstand, maar dan alleen via de telefoon of via skype. Het is namelijk heel belangrijk voor de overleden dierbare om de energie van jou te voelen en daar contact mee te maken. Mijn voorkeur gaat echter wel uit naar mediumschapreading hier in de praktijk, maar als dat niet kan, kunnen we de reading via telefoon of skype doen.

Dus zo werkt het als je een mediumschapreading wilt: je stuurt een mail naar info@engelenheling.nl (of je kunt me bellen 0229-582997), dat je een mediumschapreading wilt, en je geeft aan of je het hier in de praktijk wilt ontvangen of via de telefoon/skype. Vervolgens maken we een afspraak.

Je kunt ook eens een kijkje nemen op mijn andere website www.mediummaria.nl

Engelen kaarten reading

Het werken met orakel kaarten en engelen kaarten is een eeuwenoude manier om je engelen en gidsen te bevragen. Ik heb in de loop van de afgelopen 5 jaar, dat ik me daar nu intensief mee bezig houd, gemerkt dat het een zeer betrouwbaar medium, (manier) is om je levensvragen beantwoord te krijgen door je engelen en gidsen.

Meestal als ik een engelen reading geef, komen er al specifieke kaarten ‘bij me binnen’. Als ik dan kaarten ga trekken dan valt die kaart, die ik al doorkreeg, altijd. Tijdens het trekken van engelen kaarten komen er ook veel dingen bij me door. Ook is het zo dat ik meestal na een engelen reading even de engelenkaarten raadpleeg, om te kijken of ze overeenkomen (en bevestigend zijn) met de engelenreading en dat klopt altijd fantastisch mooi! Ik vind dat zelf ook nog altijd schokkend om te zien. Maar ik hoop ook dat het me altijd zal blijven verbazen, want ik zou het jammer vinden als het ooit ‘gewoon’ wordt. Het is immers zo magisch, hoe mooi onze engelen en gidsen met ons willen samenwerken!
 Dus heb je vragen waar je mee zit, twijfels over hoe je verder zult gaan, vragen met betrekking tot gezondheid, carrière, werk, zieledoel, liefde, vriendschap, familie, geld etc. vraag dan even een reading aan. Je engelen en gidsen weten alles van je en zullen je via de engelen kaarten altijd zeer punctueel de weg wijzen.
Stuur even een mail naar info@engelenheling.nl dat je een engelen kaarten reading wilt of bel me even op tel. 0229-582997.
Tijdens een engelen kaarten reading krijg ik ook altijd inzichten door via mijn helderwetendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid en helderziendheid, die aanvullend zijn op de engelen kaarten.

Een engelen kaarten reading is € 85,- en Het duurt zo lang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

Een Engelen kaarten Reading werkt ook net zo goed op afstand. Dat betekent dat je ook vragen kunt stellen via de e-mail of via skype.
Een engelen kaarten Reading  op afstand, via de email of via skype werkt als volgt:
Je stuurt me een mailtje info@engelenheling.nl dat je een engelen kaarten reading wilt per email of per skype.
Je zet ook je 5 vragen erin.
Je vermeld je voornaam en achternaam en je woonplaats, dat is voldoende informatie voor je engelen en gidsen om te weten wie er bedoeld wordt.
Je maakt het geld over op ING bank rek. nr. NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk.
Als ik het geld ontvangen heb, krijg je gemiddeld binnen 5 werkdagen of de engelen kaarten reading per email toegestuurd of plannen we in een skype sessie de engelenkaartenreading.