Engelenhealing Cursus, Leren healen met de engelen voor jezelf en/of anderen: Integrated Energy Therapy (IET) Cursus

Sinds 6 oktober 2019 ben ik gestopt met het geven van Engelenhealing cursussen, omdat ik van mijn spirithelpers heb door gekregen dat dit het moment is om meer tijd te gaan besteden aan het werk wat ik doe om mensen te helpen weer te herrinneren dat ze een prachtig Goddelijk Bewustzijn zijn.

3 Zondagen in september 2019 in Purmerend, je kunt eerst beginnen met 1 zondag en vandaar uit kijken of je door wilt gaan.  

De Integrated Energy Therapy® is een engelen healing techniek waar je een volledige praktijk mee kunt opstarten. Wil je zelf leren hoe je Integrated Energy Therapy® kunt toepassen op jezelf en / of op anderen? Binnenkort begint er weer een nieuwe Integrated Energy Therapy® cursus oftewel cursus IET®. De cursus bestaat in principe uit 3 delen, gegeven op;

Waar: in Purmerend in Spiritueel Centrum 'de Nieuwste Tijd' 

Wanneer:

Deel 1.:    Zondag 08 september 2019 in Purmerend (kost € 145,-)

Deel 2.:    Zondag 15 september 2019 in Purmerend (kost € 195,-)

Deel 3.:    Zondag 22 september 2019 in Purmerend (kost € 215,-)

Je kunt er voor kiezen om eerst alleen deel 1 te doen en vandaaruit te kijken of je ook door wilt gaan met deel 2 en/of 3.
Je kunt je hiervoor opgeven via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dan stuur ik je via de mail een inschrijfformulier toe.

Ik ben sinds 2009 elk jaar een van de top 30 Master-Instructors IET wereldwijd! En sinds 2015 ook één van de 20 IET Trainers wereldwijd.
Als IET Trainer leid ik ook IET Practitioners op tot Master Instructors. Kijk onder leren healen met engelen voor de eerstvolgende Master Instructor Classes!!

Prijzen van de IET Practitioner cursus:

Basic                deel 1.    € 145,-                                        

Intermediate    deel 2.    € 195,-

Advanced        deel 3.     € 215,-

Je krijgt 10% korting als je alle 3 de delen doet, en je kunt nog een keer 5% korting krijgen, als je samen met een vriend, vriendin of familie lid komt.

meer informatie klik hieronder:

engelenheling

leren healen met engelen

  

Terug naar het agenda overzicht