De 5 daagse Bewustzijn Retraite op Ibiza !

Bewustzijn Retraite op Ibiza

van do. 28 mei t/m do. 4 juni 2020

Ga je mee?

De Bewustzijn Retraite

Het programma van deze Bewustzijn Retraite is speciaal ontworpen, om voor jou de mogelijkheid te creëren om al je dagelijkse beslommeringen los te laten en in alle rust de dingen te onderzoeken waar jij tegenaan loopt in je leven. Desgewenst kan ik je daarbij ook steeds weer de nodige helderheid verschaffen. De Bewustzijn Retraite biedt je tevens een opening om te kunnen ontwaken uit je mind, in alleen maar hoeven te Zijn.

In deze setting van een Bewustzijn Retraite, kun je verder komen met jouw stukken op een manier die vaak niet mogelijk is temidden van onze drukke levens.

Wat kun je verwachten?

Je gaat je Her-inneren wie en wat jij werkelijk bent. Je gaat leren hoe je in je Bewustzijn kunt zitten. Hoe het Bewustzijn de dingen zo anders benaderd dan we gewend zijn als mens. Doordat we steeds weer ons mens-stuk en ons ziel-stuk uit elkaar zullen trekken, kun je gaan zien dat je in elk willekeurig moment, kunt kiezen waar je in gaat zitten. In de vrede van je ziel-stuk, of in het gestruggel van je mens-stuk.

Doordat je 's middags uitgebreid in de stilte van je Bewustzijn gaat zitten, krijg je de kans om verschillende thema's van jezelf tegen te komen en te onderzoeken. De rest van de dag bestaat vooral uit geleide meditaties en onderricht, hoe je die thema's kunt onderzoeken, en hoe je kunt zien welke emoties daaraan gekoppeld zijn. Zodra ze volledig doorzien zijn, zullen ze ook geen kracht meer hebben en dus ook al snel verdwijnen.

Wat is in het Bewustzijn zitten?

Als je in je Bewustzijn zit, hoef je niets te bereiken, niets te manipuleren, niets te controleren. Het gaat in je Bewustzijn alleen maar om het Zijn zelf. In alle stilte Zijn. Niks hoeft. Je hoeft niet te best te doen, je hoeft niet te presteren. Alleen maar in het niets Zijn. In de leegte Zijn. Luisteren naar de leegte. En in die leegte zullen de dingen waar je mee loopt te worstelen vanzelf duidelijk worden. Op een manier die geheel moeiteloos is.

Want als we steeds meer in ons bewustZijn gaan zitten, dan komt alles in je leven in beweging, je zult merken hoe alles veel meer vanzelf gaat en vanuit moeiteloosheid. Je komt in een flow waarbij het duidelijk zal worden waarom jij er voor gekozen hebt om in dit leven hier op aarde te zijn. In die flow, zullen de juiste deuren vanzelf voor je opengaan en de juiste mensen vanzelf op je pad komen. Je zult je weer herinneren hoe het is om Liefde te Zijn, en Liefde uit te stralen naar een ieder die je tegenkomt op je pad.

Het programma

Donderdag 28 mei 2020

We ontmoeten elkaar op Schiphol ergens in de niet te vroege ochtend, en komen na een relaxte korte vlucht van twee en half uur aan op Ibiza airport rond het midden van de middag.

We zorgen voor de auto huur, en rijden dan in ongeveer een half uurtje naar de villa alwaar je de rest van de dag lekker kunt chillen bij het zwembad, of even het dichtstbijzijnde strand dat op loopafstand is, kunt verkennen.

Vrijdag 29 mei t/m dinsdag 2 juni 2020

De 5 daagse Bewustzijn Retraite. Na je aanmelding ontvang je hiervan het programma.

De uitstapjes die we tussendoor gaan maken:

Es Vedra

We zullen twee keer naar een plek te gaan waar we direct uitzicht hebben op Es Vedra. Es Vedra is niet alleen magisch om te zien, maar ook echt magisch om te ervaren. De energie is daar zo enorm hoog, dat is echt geweldig! We zullen daar samen in het Bewustzijn gaan zitten om het enorme hoge niveau van bewustzijn te ervaren. Je zult merken dat het heel veel zal transformeren bij je!!!

Ibiza de oude stad

Lekker even zwerven door de prachtige authentieke straatjes van de oude stad van Ibiza. Waar elk straatje opnieuw een prachtig historisch decor oplevert.

dè hippiemarkt allertijden; Las Dalias

Las Dalias moet je in je leven tenminste één keer ervaren hebben. Zo heerlijk om alle kraampjes te bekijken en te snuffelen tussen de echte Ibiza style tassen, sierraden, mode, interieur noem maar op. De sfeer is er heel erg relaxed, het is kleurrijk, de vibe is liefdevol, een plek waar je echt blij van wordt.

Benirras

trommelconcert

elke zondagavond komt er heel spontaan een groep mensen bij elkaar op het strand van Benirras om daar samen heerlijk te gaan trommelen. Een fantastische ervaring, om je mee te laten voeren op het ritme van de trommels.

Woensdag 3 juni 2020

We gaan in de ochtend voor de tweede keer naar Es Vedra toe, om daar in het Bewustzijn te zitten.

's Middags bezoeken we het oude historische gedeelte van Ibiza stad.

Donderdag 4 juni 2020

In de ochtend kun je lekker doen waar je zin in hebt!

We vliegen gezamenlijk weer terug, rond het midden van de middag.

Lekker eten en drinken

Voor ons eten wordt gezorgd, er zullen (h)eerlijke, bewuste, gezonde vegetarische en soms veganistische maaltijden voor ons worden bereid.

Mocht je een speciaal dieet nodig hebben, of allergieën hebben, laat het me alsjeblieft ruim van te voren weten.

Aan drinken zal er volop thee, koffie, water en sap zijn.

Faciliteiten in de villa

We verblijven in een luxe villa. Oppervlakte van het totale perceel is 350 m². Het ligt op een rustige plek, vlakbij zee. Tevens is er een privé zwembad. De villa is rookvrij en beschikt over airconditioning.

Wat kost deze 5 daagse Bewustzijn Retraite/week op Ibiza:

De totale kosten voor de gehele week Ibiza zijn € 999,- Dit is een tijdelijke vroegboekprijs, wacht dus niet te lang met aanmelden.

Dit is inclusief;

· vervoer van en naar de luchthaven Ibiza

· het hele programma van de 5 dagen Bewustzijn Retraite

· het verblijf en het eten en drinken in de Villa (drinken bestaat uit koffie, thee, water en sap)

· Wat betreft het eten; er zullen (h)eerlijke gezonde vegetarische maaltijden worden bereid. Mocht je een speciaal dieet nodig hebben, of allergieën hebben, laat het me alsjeblieft ruim van te voren weten.

· de uitstapjes die we naar Es Vedra maken om daar in het Bewustzijn te zitten.

Dit is exclusief;

· de vliegticket, deze boek je zelf, maar niet eerder dan je van mij, -ruimschoots van te voren-, te horen hebt gekregen op welke vlucht we zullen zitten. Naar verwachting zal dit ongeveer € 200,- kosten.

· de toeristen belasting, dit zal € 2,20 per nacht zijn, en derhalve voor 7 nachten in het totaal € 15,40 . Dit dient ter plekke contant betaald te worden.

· De 3 uitstapjes die we verder nog tussendoor zullen maken zijn:

Ø naar het magische trommelconcert op zondagavond in Benirras

Ø naar de idyllische hippiemarkt Las Dalias op zaterdag

Ø even lekker zwerven door de oude historische straatjes van Ibiza stad op maandag.

Als je aan de uitstapjes wilt deelnemen vragen we daarvoor een

vergoeding van 25,- per uitstapje. Dit dient ter plekke contant betaald te worden.

Mocht je lekker bij het zwembad willen blijven kan dat ook.

· Mocht je graag een annuleringsverzekering willen afsluiten, dan komt dat er nog bij. ik zal je daar informatie over sturen zodra ik de mail verstuur over de vliegticket die we gaan boeken. Dit zal ongeveer rond de € 50,- à € 60,- zijn.

· eventueel eten en drinken wat je nuttigt tijdens uitstapjes

De betaling doe je in 2 delen:

1. een aanbetaling van € 300,- binnen 2 weken nadat je je hebt aangemeld.

Rekeningnummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk ovv Ibiza- aanbetaling.

Je ontvangt van mij na ontvangst van je aanbetaling een welkomstmail met daarin een bevestiging van je registratie en meer informatie over de Bewustzijn Retraite.

Registreer en betaal op tijd, want het aantal plaatsten is beperkt. Je bent pas verzekerd van je plekje als je aanbetaling bij me binnen is.

2. de restbetaling van € 699,- uiterlijk 1 maand voor aanvang van de Bewustzijn Retraite.

Rekeningnummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk ovv Ibiza Retraite.

Mocht je geld niet op tijd binnen zijn, gaat je plek naar iemand op de wachtlijst.

Je ontvangt na afloop van de Bewustzijn Retraite van mij een factuur.

annuleringsvoorwaarden:

als je meer dan 60 dagen voor aanvang van de retraite annuleert, dan

ontvang je het volledige bedrag van je aanbetaling en eventueel betaalde restbetaling terug gestort.

als je minder dan 60 dagen voor aanvang van de retraite annuleert, dan krijg je je aanbetaling niet terug gestort.

Mijn wens is dat je deze Bewustzijn Retraite aan je mag openbaren wie en wat jij werkelijk bent, en dat je na de retraite een stuk lichter door het leven mag gaan, en anderen die je tegenkomt op je pad mag aansteken met dat licht.

In liefde,

Maria

Maria Henkes

'satsangmetmaria'

www.satsangmetmaria.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 Terug naar het agenda overzicht