Integrated Energy Therapy IET van Stevan Thayer

engelenheling ten top!

 

Sinds 6 oktober ben ik gestopt met engelenheling om meer tijd en ruimte te hebben voor het bewustzijnswerk wat ik doe.

 

Deze pagina is verdeeld in 4 delen:                         

1. Wat is Integrated Energy Therapy? IET    (zie meer info onder punt 1.)

2. Zelf Integrated Energy Therapy leren toepassen op je zelf en/of anderen! Iedereen kan het leren! Binnenkort geef ik weer cursus! (zie punt 2.)

3. Zelf Master Instructor worden, waardoor je als Master nog krachtigere behandelingen kunt geven, en als Instructor zelf IET cursus kunt geven!* (zie punt 3.) 

4. Een geweldig coachings traject middels "De IET 14 stappen naar Transformatie en Verlichting!" om zelf te volgen en/of te geven! (zie punt 4.)

 

*De eerst volgende  tevens ALLERLAATSTE  IET Master Instructor Class die ik geef is:

 • Op 5 & 6 oktober 2019 in Purmerend, Nederland

Taal: Deze classes worden in de Nederlandse taal gegeven

Taal Manual: voor het eerst ook met een nederlandstalige master instructor manual -hoogst waarschijnlijk- .

Je kunt je hier nu al voor opgeven, aantal plaatsen zijn beperkt.

(zie meer informatie onder punt 3.)

1. Wat is Integrated Energy Therapy IET ?

Integrated Energy Therapy (ook wel IET genoemd) is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau kunnen worden losgelaten.

In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v. boosheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc. Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms is het te veel en te heftig. Dan blijft er een overschot aan emoties achter in het geheugen van onze cellen.

Zo ontstaan energie blokkades, die de basis zijn van ziekten en mentale klachten. Deze blokkades laten in ons energieveld, onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft op herhaling en er dus voor zorgt dat een zelfde soort ervaring weer plaats zal vinden. Dit zorgt voor herhalende patronen in ons leven, net zolang tot deze blokkades opgeheven kunnen worden.

Als Integrated Energy Therapy behandelaar ben je simpelweg een doorgeefluik. Je geeft de energie van 9 speciale Aartsengelen door. Op elk punt werken we met 4 stappen; allereerst activeer je op elk punt de negatieve emotie zoals bv angst, je trekt het als het ware uit alle cellen en organen omhoog en je voelt dat het onder je handen komt te liggen. Dan help je om deze negatieve emotie -in dit voorbeeld angst- los te laten. Dan ga je op het punt van de angst helpen om blokkades en weerstanden uit de aura los te laten en op te ruimen. Tot slot integreer je/voer je de positieve tegenhanger van angst in, en dat is in dit voorbeeld van angst ‘je altijd en overal veilig en beschermd voelen’. Zo werk je alle punten (zoals hieronder in het rijtje beschreven) af. Als gevolg hiervan zul je ziekten, pijn en klachten kunnen loslaten.

Deze milde maar krachtige vorm van behandelen heeft nagenoeg geen bijwerkingen. Het kan zijn dat je de nacht erna wat heftiger droomt of dat je de volgende dag wat moe bent. Het zorgt er vooral voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het werkt middels handoplegging en drukpunten, door de kleding heen. Als vanzelf komt de ontspanning van de Engelen over je heen en kun je simpelweg alles loslaten wat je niet meer nodig hebt. In de dagen na de behandeling merk je onder andere dat je weer lekkerder in je vel zit, en je weer meer energie en daadkracht hebt.

Wie heeft de IET doorgekregen van de engelen en hoe ging dat in zijn werk?

Stevan Thayer

Stevan Thayer was ooit een ingenieur, totdat hij vast liep in zijn werk. Na lang aarzelen bezocht hij een alternatief therapeute om hem te helpen. Alles wat zij hem vroeg, was al zijn ellende in haar handen te leggen. Haar hulp gaf hem zo snel, zo veel verbetering, dat Stevan zelf geïnteresseerd raakte in alternatieve healing methoden. Hij volgde een cursus White Light Reiki en begon een eigen praktijk. Op een dag behandelde hij een psychologe (Dr. Linda Nathanson) en opeens voelde Stevan dat er een energie aanwezig was in de ruimte en Stevan begon hevig te transpireren. Er daalde een ongelooflijk gevoel van liefde op hem neer. Stevan huilde van vreugde en zijn handen trilden. Dit was hem al eerder overkomen maar dit keer was het zo heftig, dat hij niet meer kon doen alsof er niets aan de hand was. Zijn klant, Dr. Linda Nathanson, stelde hem een vraag en Stevan hoorde het antwoord direct in zijn hoofd. Linda wist dat er iets aan de hand was en vroeg met wie zij door Stevan heen sprak. Het antwoord was: “ik ben een Engel, en ik heet Ariël”.

Stevan wilde dit niet zonder meer geloven, vooral omdat hij als ingenieur gewend was bewijs te krijgen voordat hij iets aannam. Zowel hij, als ook Linda Nathanson, spraken er met niemand over wat er gebeurd was. Ze waren heel bang om voor gek verklaard te worden. Maar binnen een paar weken gebeurde er weer iets. Een klant die zeer helderziend was zat in zijn wachtkamer en kwam plotseling de behandelruimte binnenstormen. Stevan vroeg hem wat er aan de hand was en hij vertelde hem dat er een 2,5 meter grote Engel in zijn wachtruimte zat, die zei dat ze Ariël heette !!!

Dit was voor Stevan en Linda het bewijs dat ze het niet verzonnen hadden.

Stevan en Linda Nathanson begonnen wekelijkse gesprekken om Aartsengel Ariël vragen te stellen en twee later jaar werd het populaire boek ‘Interview with an Angel’ gepubliceerd. Door ontdekkingen die hij in zijn praktijk deed, gecombineerd met de informatie die hij van Aartsengel Ariël ontving, werd zo in 1994 de Integrated Energy Therapy ontwikkeld. Stevan leerde dat elke keer wanneer wij onze emoties onderdrukken onze energiestroom geblokkeerd wordt. Die geblokkeerde energie wordt door onze lichaamscellen vast gehouden en is de basis van ziekten, pijn en mentale klachten. Op deze manier ontstaan er ook blokkades in ons energieveld (de aura). De IET helpt je om deze blokkades los te laten zoals hierboven beschreven....

Wat je doet tijdens een behandeling:

Een behandeling Integrated Energy Therapy duurt ongeveer 1½ uur. De behandeling werkt door de kleding heen. Wat je doet is een combinatie van handoplegging, het activeren en afvoeren van energie, het helpen loslaten van blokkades uit de aura en invoeren van Engelen Energie.

Je werkt samen met de Engelen op 12 verschillende plaatsen van op het lichaam.

Op elke plek doe je 4 handelingen:

1. het helpen activeren van de emotie

2. het helpen afvoeren van de emotie

3. het helpen verwijderen van de blokkades uit de aura

4. het helpen invoeren van de tegenovergestelde, positieve emotie.

Zo werk je achtereenvolgens op;

 • Schuldgevoel en de illusie afgescheiden te zijn van al het Goddelijke
 • Wantrouwen;
 • Schaamte en beperkte: zelfexpressie, creatieve expressie, spirituele trots, trots op jezelf,
 • Bedreiging en je niet gesteund voelen
 • Alle moetens, alles wat je moet van jezelf en/of van anderen
 • Verdriet, verlies, verraad, verlatenheid
 • Boosheid, niet geuite, opgekropte, ingeslikte boosheid, wel geïrriteerd maar niets gezegd
 • Boosheid, geuite boosheid, woedend, razend, tierend
 • Stress, Machteloosheid, Krachteloosheid
 • Stress, Machteloosheid, Krachteloosheid
 • Angst, algemene angst en de angst om niet goed genoeg te zijn.
 • Angst, voor eigen grootsheid en om stappen te ondernemen richting je Zieledoelen.

En wat daarvoor in de plaats komt is achtereenvolgens:

 • Onschuld, uitstekende verbinding met al 't Goddelijke
 • Vertrouwen
 • Spirituele trots = uitdragen van je spiritualiteit, uitstekende zelfexpressie, uitstekende creatieve expressie, trots op jezelf
 • Je gesteund voelen
 • Vrijheid
 • Liefde
 • Vergeving
 • Vergeving
 • Gemak, bij machte zijn en in je kracht staan
 • Gemak, bij machte zijn en in je kracht staan
 • Veiligheid en bescherming en actie om stappen te ondernemen richting je zieledoelen.
 • Veiligheid en bescherming en actie om stappen te ondernemen richting je zieledoelen.  

Al direct vanaf de eerste Integrated Energy Therapy IET behandelingen die ik gegeven heb, zie ik steeds weer fantastische dingen gebeuren. Mensen bloeien helemaal op, komen weer goed in hun vel te zitten. Natuurlijk lukt dit niet altijd in één behandeling. De klachten zijn ook niet in keer ontstaan. Je laat eerst de behandeling eens rustig bezinken en kijkt hoe het voelt voor je, en wat het met je doet, en dan voel je vanzelf of en wanneer je toe bent aan een volgende behandeling. Ik hoor steeds weer van mensen terug dat daar waar ze vast zaten in hun leven, er opeens van alles in beweging komt en dat alles weer veel beter gaat stromen. Zowel na de behandelingen als ook na de IET cursus hoor ik vaak van mensen terug, dat hun leven in een enorme stroomversnelling is gekomen.

engelen wie zijn de engelen 12345725511

Tip 1.: Ik geef de IET behandeling in een groepshealing op afstand! Voor meer informatie klik hier

De IET is zeer geschikt om op afstand te worden gegeven. Lekker relaxed op je eigen ontspannen plekje thuis geheald worden, wat wil je nog meer??? Hoe gemakkelijk wil je het hebben??? 
Op afstand werkt de behandeling nog krachtiger omdat in de groepshealing de energie van alle mensen gebundeld wordt. Je geeft zelf je intentie, wens of zieledoel mee aan de behandeling. Hetzij in gedachten of echt op papier. Je kunt intekenen op de IET groepshealing op afstand. (Voor data zie de agenda) Je hoeft niet meer voor de healing te gaan zitten, liggen of thuis te zijn.
Dat is allemaal al weer van de oude energie. Het mag, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing vanzelf aan je gegeven worden, of je nou bewust meevoelt of niet. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou, opdat jij alles ontvangt wat je in het moment nodig hebt, met betrekking tot jouw intentie.

Tip 2.: IET voor kinderen!

De IET behandeling is ook zeer geschikt voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Ook hen kun je intekenen op de groepshealing op afstand. Ook voor kinderen is het heel fijn als ze behandeld worden op afstand, dan kan het kind gewoon slapen in z'n eigen bedje, en hoeft het ook niet naar (nog weer) een therapeut gesleept te worden. Ook hier geldt dat jij zelf de intentie voor de behandeling van je kind neerzet.

Tip 3.: IET voor dieren!

De IET behandeling is ook zeer geschikt voor dieren. Het mooie is dat je door het 'inlinken' wat je leert tijdens de cursus, het dier mee kunt inlinken in de behandeling als je de mens behandelt, en de mens mee kunt inlinken als je het dier behandelt. Zo kun je beide tegelijkertijd healen. Ook kun je een speciale IET cursus volgen om te leren healen op dieren. Mocht je als vervolg ook de IET dierencursus willen volgen, dan kan ik je zeker de dierencursus aanraden bij Suzanne Kruisdijk. Zij geeft weer IET voor dieren op ........ Daar heb je alleen deel 1. Basic voor nodig, om die te kunnen volgen. Meer informatie hierover vind je op haar website https://energetischepaardenhealing.nl/cursus-iet-voor-dieren/

Je kunt ook een dier intekenen op de IET groepshealing op afstand. Voor meer informatie klik hier

IET is een krachtig - hands on - energie behandeling waarmee je door het loslaten van blokkades in de aura "issues out of your tissues" krijgt. IET is een bijzonder praktische manier om met Engelen te werken. Iedereen kan het leren en iedereen kan het doen. Als je het zelf geleerd hebt, heb je een volledig systeem ‘in huis’ om op jezelf toe te passen en/of om een praktijk mee op te starten en/of om in je alternatieve praktijk te gebruiken.

Wat voel je tijdens een behandeling:

Je voelt meestal niet zo heel veel bijzonders tijdens de behandeling. Dat is waarom de IET 'Healing without feeling' wordt genoemd. Soms wordt een plek die behandeld wordt erg warm of juist even koud of moet je even een paar keer achter elkaar gapen. Soms voel je even iets van boosheid opkomen of denk je aan iemand tijdens de behandeling, en merk je achteraf dat er boosheid is losgelaten en dat dat met die persoon te maken had.

Het verwerken van alles wat je losgelaten hebt, door de IET, gebeurt voornamelijk tijdens de slaap, de persoon herinnert zich alleen nog heel diep geslapen te hebben en gedroomd te hebben, maar weet niet meer precies waarover.

Je merkt wel tijdens de behandeling dat je heel ontspannen wordt, omdat je in de hele hoge trilling van de Engelen energie komt. Na deze healing methode zul je nauwelijks of geen bijwerkingen ervaren, en dat is tegelijkertijd ook het mooie van deze behandeling; je laat blokkades en trauma's los zonder dat je ze opnieuw hoeft te beleven/ doorvoelen. Ook dit is onderdeel van het 'Healing without feeling'. De Engelen helpen je het simpelweg los te laten. Dit is ook waarom de IET een èchte healing methode van de 5e dimensie is: het hoeft en het zal niet meer eerst slechter worden voordat het beter wordt. In de 5e dimensie, in de nieuwe energie, waarin we zitten, kunnen we alles veel gemakkelijker, sneller en directer, loslaten, vanuit gemak, moeiteloosheid en zonder bijwerkingen. Opdat we met z'n allen gemakkelijker richting een hemel op aarde kunnen gaan. Daarom wordt de IET ook wel het energiewerk van de nieuwe generatie genoemd.

Wat verder heel mooi is van de IET:

Als je daar klaar voor bent, kan er in een speciale zieledoel behandeling ook gewerkt worden aan het loslaten van blokkades die zitten op het nemen van stappen richting je Zieledoel! Je Zieledoel is de reden waarom je Ziel er voor gekozen heeft, opnieuw naar aarde te komen. In zo’n zieledoelbehandeling ga je de weerstanden en de angsten, die je ervan weerhouden om richting je zieledoel te gaan, loslaten. Die weerstanden kunnen bijvoorbeeld zijn: de weerstand dat mensen of situaties je zieledoelen tegenwerken, of je eigen beperkende gedachten; ik kan er toch niks van, ik ben niet goed genoeg etc. of het gevoel dat het steeds net niet is, net altijd voor een ander, net altijd tweede plaats. Als je de weerstanden losgelaten hebt, houd je op telkens weer tegen dezelfde gesloten deuren aan te lopen en telkens weer dezelfde fouten te maken en komen je Zieledoelen in een enorme stroomversnelling. Zo kom je daar waar je wilt zijn in je leven. Weerstanden zitten voornamelijk op de armen.

Daarnaast hebben we ook vaak last van angst. Angst om stappen te ondernemen richting ons Zieledoel. Zoals bv: de angst om niet goed genoeg te zijn, en de angst dat het niet is wat je wil en als je er voor gaat dat je bang bent een fout te begaan. Of de angst voor onze eigen grootsheid, waardoor je vaak op het laatste moment op de rem gaat staan, wie ben ik om dit te mogen doen, wie ben ik om dit te mogen Zijn? Angsten zitten voornamelijk op onze benen.

Vorige levens en zelfs in alle richtingen van tijd, ruimte en energie:

Verder wordt er tijdens een IET behandeling ook volop gewerkt aan het loslaten van trauma's uit je vorige levens, de karmische zaken.

En heb ik zelfs in behandelingen meegemaakt dat problemen die van generatie op generatie al spelen en dus in een zogenaamde vicieuze cirkel draaien, losgelaten worden niet alleen bij jezelf maar ook bij je ouders en grootouders aan genezijde. Als dit opgelost is hoeven je kinderen daar ook niet allemaal meer doorheen. In de nieuwe energie kunnen we loslaten in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. In dimensies waar we niet eens weet van hebben. We hoeven niet meer te weten waar het vandaan komt of waar het mee te maken heeft, we mogen veel meer, veel sneller en veel directer nu dingen loslaten.

Kijk ook eens op de site van Stevan Thayer grondlegger van de Integrated Energy Therapy en van het ‘Center of Being’ in Amerika www.learniet.com

Ik geef de IET behandeling als een groepshealing op afstand.

Gewoon lekker thuis vanuit je eigen ontspannen plekje de behandeling ontvangen. Je hoeft ook niet meer voor de healing te gaan zitten, liggen of thuis te zijn. Dat is allemaal al weer van de oude energie. Het mag, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing vanzelf aan je gegeven worden, of je nou bewust meevoelt of niet. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou, opdat jij alles ontvangt wat je in het moment nodig hebt, met betrekking tot jouw intentie.

De prijs van een IET volledige zieledoel behandeling in een groepshealing op afstand is € 55,-.

Voor data klik hier op de agenda

2. Zelf Integrated Energy Therapy leren toepassen op je zelf en/of anderen !

Wil je ook zelf leren hoe je Integrated Energy Therapy IET kunt geven/ toe passen, op jezelf en/of anderen? Je wordt dan Integrated Energy Therapy IET Practicioner. Dan is er de mogelijkheid om in 3 dagen de volledige cursus Integrated Energy Therapy IET te doen.

Je kunt kijken op de website www.learniet.com wanneer er weer een IET cursus gegeven wordt. De Integrated Energy Therapy IET cursus,  bestaat in principe uit 3 delen,

                                  2019

deel 1. Basic IET 

deel 2. Intermediate IET 

deel 3. Advanced IET 

Je kunt altijd eerst alleen deel 1 ervaren, om vandaar uit te kijken of je ook door wilt gaan met deel 2 en/of 3.

Voor deze cursus is geen ervaring nodig! Iedereen kan het leren! Iedereen kan het doen!

Wat leer je tijdens de cursus:

 • Je leert een hartlink te maken met engelen en hun energie door te krijgen en door te geven.
 • Elke dag krijg je een inwijding; een inwijding is een afstemming op de Energiestraal van de Engelen.
 • Door de inwijding worden o.a. je secundaire chakra's in je handpalmen geactiveerd, waardoor je blokkades uit aura’s kunt opruimen. Je handen werken dan als het ware als magneten.
 • Bovendien zorgt de energie die je met de inwijdingen ontvangt ervoor dat je ontvankelijkheid voor het afvoeren en invoeren van energie vele malen wordt vergroot.
 • Je leert alle technieken van de IET zoals bij voorbeeld, activeren, triggeren, aura schoonmaken, integreren, starburst, visiebord,hartgolf, zielesterschoonmaak, hartnet, hartstraal en nog veel meer.
 • Je ontvangt aan het eind van elke cursus dag een certificaat en een zeer gedetailleerde handleiding waarin je thuis, alles wat je geleerd hebt, nog eens rustig kunt nalezen.
 • Voor deze cursus is geen ervaring nodig. Iedereen kan het leren. Iedereen kan het doen.
 • Je kunt beginnen met Basic en je aan het einde van de dag of in de loop van de volgende week opgeven voor het volgende deel. Zo kun je rustig per onderdeel bekijken of je verder wilt gaan.
 • Je leert intuïtiever te zijn.
 • Je krijgt uitleg over je zieledoelen en hoe deze in het hier en nu te brengen.
 • Je zieledoelen zijn de dingen waarvoor je gekozen hebt in dit leven te gaan doen toen je naar aarde kwam. Het kunnen dingen zijn die je wilt neerzetten in dit leven, bijvoorbeeld op het gebied van werk, carrière, passie, gezondheid, familie, gezin, vrienden, huis, financiën, creativiteit. Het kunnen ook simpelweg lessen zijn die je op je genomen hebt te leren in dit leven, die lessen kunnen gaan over dingen zoals leren van jezelf te houden, dankbaarheid, liefde geven en ontvangen, nederigheid en ga zo maar door.

Wat ik vooral gemerkt heb door de jaren heen dat ik deze cursus nu geef, is dat Aartsengel Ariel, dè Aartsengel van de Zieledoelen, vanaf het moment dat je deze cursus gaat volgen, naast je komt te staan en als het ware zegt: "Zo, van nu af aan zal ik je heel precies gaan begeleiden op je zielepad". Ik geloof dat we allemaal precies datgene hier te doen hebben wat precies bij ons past. Niemand zou zo maar in een baan moeten zitten die hij of zij niet leuk vindt. Als iedereen zou doen wat zijn of haar diepste passie is, dan zijn alle taken vervuld op aarde. Juist omdat iedereen zo verschillend is, past dat precies. Als een puzzel waarbij alle puzzelstukjes precies op de juiste plek horen. Al het andere, alles daarbuiten zal dan gewoon weg kunnen vallen en niet meer nodig zijn. Alle cursisten die doorgaan tot en met deel 3, dat is de echte zieledoelendag, waarbij je zieledoelen een flinke duw in de juiste richting krijgen, worden door de cursus heel precies op hun zielepad neergezet, het pad dat ze te gaan hebben om andere mensen te mogen helpen, en de engelen zullen je daarbij stap voor stap begeleiden. Dat is vooral wat de IET doet, zowel de IET cursus als ook de IET behandelingen, mensen begeleiden met daar te komen..... waar ze bedoelt zijn te zijn....

-Iedere cursist zal merken dat door de inwijdingen en de energie die je tijdens deze cursus ontvangt je volledig op het pad van je zieledoelen wordt gezet. Zielendoelen die je tijdens de Advanced dag hebt neergezet, zullen zich snel manifesteren, en daar waar je het gevoel hebt vast te zitten in je leven, zal je leven in een stroomversnelling raken.

Prijzen voor de IET Practitioner cursus:

Basic                  deel 1. € 145,-
Intermediate       deel 2. € 195,-
Advanced           deel 3. € 215,-

Je krijgt 10% korting als je alle 3 de delen achter elkaar doet, en je krijgt nog eens 5% korting als je met een familielid of vriend/vriendin komt.

Huishoudelijke informatie over de cursus:

 • Thee, water en sap zijn aanwezig en ook de lunch wordt verzorgd.
 • Kom op tijd want er wordt op de aangegeven tijd ook direct gestart, mocht je vertraging oplopen, laat het me dan even weten op
 • mijn mobiel: 06 46 27 41 66.
 • Betaling geschied door de meeste mensen contant, van te voren overmaken mag ook als je dat liever wilt. Voor het rekeningnummer zie www.engelenheling.nl/contact
 • Laat me van te voren weten hoe je je naam precies op je certificaat wilt.
 • Bedenk van te voren welke zieledoelen* je neer wilt zetten tijdens de cursus. Let op dat je ze positief verwoord, want als je bv. zegt "ik wil nooit meer hoofdpijn" dan horen de engelen alleen "ik wil meer hoofdpijn" want engelen kennen alleen positiviteit dus ‘nooit’, ‘niet’, ‘geen’ kennen de engelen niet. Bedenk dus altijd wat je wèl wilt. En verwoord het vanuit dankbaarheid, alsof het al zo is, daarmee zet je het het meest krachtig neer. Vooral door de Advanced cursus dag krijgen je zieledoelen een flinke push!

De missie van Stevan Thayer van de Integrated Energy Therapy: "To heal the World one heart at a time". Oftewel de wereld hart voor hart te genezen, om zo een hemel op aarde te creëren.

De eerste Integrated Energy Therapy cursussen werden in 1994 in New Jersey (USA) gegeven en IET heeft zich sinds die tijd in een razendsnel tempo over de wereld verspreid. Kijk ook eens op de site van Stevan Thayer grondlegger van de Integrated Energy Therapy en van het ‘Center of Being’ in Amerika www.learniet.com

3. Wil je zelf Master Instructor worden, waardoor je als Master nog krachtigere behandelingen kunt geven, en als Instructor zelf mensen IET kunt leren.

Als je Master Instructor wilt worden in de IET, dien je eerst de 3 delen van de IET, basic, intermediate en advanced afgerond te hebben. Die 3 delen worden gegeven op 3 zondagen. Daarna kun je je verdiepen in de IET door Master Instructor te worden. Dat zijn 2 cursus dagen, zaterdag en zondag. Alleen IET Trainers, zijn bevoegd om de Master Instructors op te leiden. kijk op de website: www.learniet.com wanneer een IET Trainer weer een Master Instructor Class geeft.

De eerst volgende tevens ALLERLAATSTE  IET Master Instructor Class DIE IK NOG GEEF IS op:

 • 5 & 6 Oktober 2019 bij de Nieuwste Tijd in Purmerend, Nederland

Deze cursus wordt ook in het Nederlands gegeven! ÈN VOOR HET EERST MET EEN NEDERLANDSE MANUAL!!

Meer informatie hierover zie je op : https://engelenheling.nl/leren-healen-met-engelen

Over Maria Henkes:

Maria is een gecertificeerde IET® Master Instructor èn één van de weinige IET Trainers wereldwijd, ze is eigenaar van Engelenheling in Abbekerk (10 minuten boven Hoorn, 40 min. van A'dam), Nederland.

Gelijk de dag na haar Basic, Intermediate en Advanced IET® class in 2007, werd alles al in beweging gezet en ging alles op magische wijze voor haar open. Diezelfde dag ontstond de naam voor haar praktijk, een website en een folder en dat is hoe alles begon. Twee maanden later al werd ze een IET® Master-Instructor. Ze heeft inmiddels vele vele IET trainingen gegeven aan grote groepen mensen, en is dan ook sinds 2009 ieder jaar een IET Top Master Instructor en sinds 2015 één van de weinige IET Trainers wereldwijd. Daarnaast is Maria ook een gecertificeerde Angel Therapy Practitioner (Doreen Virtue), een Medium en Mediumschap Teacher, en werkt ze met de Helende Reis (Brandon Bays) en The Work (Byron Katie) en Touch of Matrix (Gunther de Jong). Ook is ze enorm gepassioneerd in het geven van Satsang, Bewustzijn Stilte Dagen/Weekenden en 5 daagse Bewustzijn Stilte Retraites, alles om mensen te helpen herinneren dat zij prachtige stralende Goddelijke wezens zijn. Je kunt Maria bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

4. Een geweldig coachings traject middels "De IET 14 stappen naar Transformatie en Verlichting!" om zelf te volgen en/of te geven!

Zie hieronder een overzicht van alle 14 stappen, voel terwijl je dat leest even of je er enthousiast van wordt.

 

Je kunt de 'IET 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting' ook in 1 op 1 sessies geven. Het is dan een compleet coachingstraject. Bijvoorbeeld door 2 stappen per keer te geven, (kost € 95,- per sessie, duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 4 uur), de clienten bepalen zelf hoe snel ze willen gaan, en ook zijn ze er vrij in op elk weer te stoppen, vrijheid, blijheid. Zo doorlopen ze in 7 sessies alle 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting. Het zet heel veel in beweging! Als Master Instructor in de IET kun zelf dus ook mensen coachen middels de 14 stappen!

Stap 1: Hartlink met de engelen

en het verhaal van ‘Interview with an Angel’

Tijdens deze stap gaan we bepalen wat je zieledoel, intentie, wens is om mee te geven aan deze 14 IET stappen naar transformatie, groei en verlichting. En die zetten we in de hartslink.

Stap 2: Heractiveren van je DNA Strengen

Dan is het tijd om je DNA strengen te heractiveren. Je kunt dit zien alsof er een beetje ijzervijlsel onder invloed van een sterke magneet op één lijn komt. Die sterke magneet wordt gecreëerd door de energie van de 3 inwijdingen die je tijdens dit proces (opnieuw) ontvangt. Deze DNA heractivering zorgt er voor dat je volledige spirituele potentieel duidelijker en helderder wordt gemaakt zodat je zieledoelen zich duidelijker en helderder zullen aandienen en ondersteund worden in de tijd die volgt op deze stap.

Stap 3: Karma opruimen met de energie van de engelen

Tijdens dit proces ga je herhalende levenspatronen (karmische herinneringen) die je terughouden in je leven zuiveren en opruimen. Denk hierbij bv aan herhalende patronen met betrekking tot relaties, gezondheid, overvloed, werk.

Opdat er niets meer in de weg staat om je zieledoelen te verwezenlijken.  

Stap 4: Het IET vergevingsproces

Dit proces helpt je 3 mensen te vergeven; 1 persoon uit het verleden, 1 persoon uit het heden, en jezelf. Door te vergeven/los te laten, zuiver je je hart en wordt je hart lichter, zodat je verder kunt gaan naar stap 5.

Stap 5: Bekrachtigd hart en ‘je ware essentiële Actie’ Proces

Met je hart centrum gezuiverd en geopend door alle processen van vergeving, word je krachtcentrum tijdens dit proces één met je hart centrum. Deze vereniging van hart en kracht creëert ‘Het Bekrachtigd Hart’.

Als we leven vanuit een ‘Het Bekrachtigd Hart’ energie, dan laten we ons ware zelf, onze ware essentie, aan de wereld zien, in service aan anderen. De engelen noemen het laten zien aan de wereld van onze ware essentie, ‘je ware essentiële actie’. Tijdens dit proces wordt ‘jouw ware essentiële actie’ heel duidelijk en helder.

Stap 6: Vooruitgang van je toekomstige leven

Je werpt een blik op een toekomstig leven van jou. Niet zo maar een toekomstig leven, maar een leven waarin je vanuit een perfecte briljante staat van Zijn bent. Vanuit je bekrachtigd hart, je essentiële actie, een leven waarbij je al je gaven en talenten kunt benutten terwijl je je Goddelijk plan voor dat leven moeiteloos uitvoert. Je gaat voelen, ervaren, zien, horen, weten hoe je dat alles ervaart in dat leven. En al die nieuwe inzichten, informatie en ervaringen neem je met je mee weer terug in je huidige leven.

Eenmaal weer terug in je huidige leven, is dit een fonkel nieuw leven voor je, omdat je nu alle nieuwe inzichten, informatie en ervaringen met je meedraagt. De reis die je gemaakt hebt naar je toekomstig leven zal daardoor deuren voor je openen naar nieuwe mogelijkheden in je huidige leven.

Stap 7: Het IET Vrijheid van mede-afhankelijkheid Proces

Mede-afhankelijkheid wil zeggen dat je vanuit een zoeken naar liefde en goedkeuring bij anderen, een sterk verlangen hebt om de mensen om je heen te willen helpen, te willen helen, genezen, beter te maken, te willen beheersen… Je bent zo bezig met anderen en geeft daarmee zoveel kracht weg aan anderen, dat je zelf niet meer in je kracht staat.

Door de koorden van mede-afhankelijkheid door te snijden, kun je ware vrijheid ervaren.

Stap 8: WAG fase 2 – Healing

Tijdens deze healing word je gelinkt naar alle (World Angel Grid) Helende engelen van het energie veld en krijg je een uitgebreide healing. Vervolgens worden alle 7 stappen tot nu herhaald door een heractivering hetgeen de energie van de eerste 7 stappen verder zal verankeren.

Stap 9: WAG fase 3 - Pure Vreugde

Met behulp van de World Angel Grid engelen en de Cherubijnen, komt er tijdens dit proces een diep gevoel van vrede in je en raakt je hart gevuld met pure vreugde. Er is maar een klein beetje vreugde nodig om grote hoeveelheden angst te overwinnen. Je straalt een Kristal in tot vreugde steen die je elke keer kunt gebruiken om iemand of jezelf te zegenen, hetgeen steeds weer je energie verhoogt tot de energie van pure vreugde.

Stap 10: WAG fase 4 – Compassie

Van de energie van pure vreugde word je nog een stapje hoger gebracht naar de energie van compassie. Vanuit compassie met onszelf en anderen brengen we een liefde in de wereld die ongekend is.

Stap 11: Thuiskomen - een reis naar Eenheid

Tijdens dit prachtige proces kom je thuis bij je Ware zelf en word je in een verhoogde staat van Eenheidsbewustzijn gebracht.

Stap 12: Eenheid in Aktie– de kristallen sleutel

Van eenheid word je geschakeld naar de Kristallen vibratie. Je engelen gids begeleid je naar de Kristallen Stad waar een prachtige groep engelen al op je staat te wachten om je Kristal in te stralen met de taal van licht en liefde, opdat het een Kristallen sleutel wordt die je hart codes zal ontsluiten en je zal helpen duidelijk maken of dat gene waar je passie vòòr hebt in je leven ook begeleid wordt door ‘Goddelijke Richting’.

Stap 13: Het IET Ascension Heartstar Proces

Tijdens dit proces word je begeleid door de engelen in het creëren van een 'Hartster'. Het is een Hartster die gevormd wordt door een samensmelting van de energie van je Zielester (het licht van je Ziel, wat je de weg wijst, eigenlijk de gps van je Ziel) met de energie van je Aardester (die je helpt om dingen echt neer te gaan zetten op aarde). Het creëren van je Hartster zal je helpen om jouw hoogste Zijn te Zijn, en jouw hoogste potentieel te manifesteren in de wereld.

Stap 14: Liefde Zijn, Liefde Leven

Onze Bron is Liefde. Alles vibreert met Liefde en wordt verlevendigd door Liefde. Elke atoom, iedere molecuul , elk organisme. De lucht die om ons heen is en die we ook inademen is gevuld met de vibratie van Liefde. In dit proces wordt je 'Hartster' uitgelijnd met Eenheid en gaan we terug naar waar we tot in onze Bron uit bestaan, we gaan terug naar één Zijn met Liefde.

Ik ben sinds 2009 elk jaar een van de top 30 Master-Instructors IET wereldwijd! zie https://www.learniet.com

En sinds 2015 ook één van de IET Trainers wereldwijd, zie https://www.learniet.com/classes/find-a-trainer/

Maria is a certified IET® Master Instructor and Trainer, and founding director of Engelenheling (Angel healing) located in Abbekerk (10 minutes above Hoorn, 40 min. from A'dam), the Netherlands. The day after her Basic, Intermediate and Advanced IET® class in 2007, everything magically opened up for her. That very same day she had a name for her practice, a website and a brochure and that is how it all started. Two months later she became an IET® Master-Instructor. Now she has an extensive IET® teaching record and has received our Top Teacher award six times. Maria is also a Certified Angel Therapy Practitioner (Doreen Virtue), a Medium and Mediumship Teacher, and works with the Journey (Brandon Bays) and the Work (Byron Katie) and Touch of Matrix (Gunther de Jong). She loves to give Satsang, Silent Days and 5 day Silent Retreats all to help people remember the shining, beautiful Divine beings they truly are. You can contact Maria at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stevan Thayer Learn IET