Wil je zelf leren om te healen met de engelen?


    

De Integrated Energy Therapy® (ook wel IET® genoemd) is een prachtige engelen energie techniek om behandelingen te geven in samenwerking met de engelen. Onder het tabblad engelenheling kun je lezen wat de Integrated Energy Therapy® / IET® precies inhoudt?

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je zelf kunt leren om:

1. Een Practitioner in de IET te worden, waardoor je de IET zelf kunt toepassen of jezelf en/of anderen

2. Een Master en een Instructor in de IET kunt worden, als IET Master verdiep je je kennis en worden je behandelingen krachtiger, als IET Instructor kun je de IET leren aan anderen

Om dit te leren kun je twee cursussen volgen:

1. De IET Practitioner cursus. Deze cursus bestaat uit 3 zondagen. Je kunt hier een volledige healing praktijk op starten!

2. De IET Master Instructor cursus. Deze cursus bestaat uit één zaterdag en zondag. Je bent dan IET Master en mag als je dat wilt (hoeft niet) als IET Instructor ook zelf les geven in de IET!

Gedetailleerde informatie over de Master Instructor cursus zie hieronder bij punt 2.!


 1. De IET® Practitioner cursus: 

Kijk op de website www.learniet.com wanneer er weer een nieuwe Integrated Energy Therapy IET cursus wordt gegeven door een IET Master Instructor. De cursus bestaat in principe uit 3 delen, gegeven op 3 zondagen.

                                        2019

deel 1. Basic IET   

deel 2. Intermediate IET 

deel 3. Advanced IET 

Je kunt eerst alleen deel 1 ervaren om vandaar uit rustig te kijken of je ook de andere delen wilt doen.

Voor deze cursus is geen ervaring nodig! Iedereen kan het leren! Iedereen kan het doen!

Wanneer:

-zie hierboven

zelf ben ik met ingang van 6 oktober 2019 volledig gestopt met het geven van engelenhealing, omdat ik van mijn spirithelpers doorgekregen heb dat dit het moment is om mij volledig te gaan wijden aan mensen helpen om terug te gaan naar (bewust) Zijn.

Voor meer informatie: bel je naar de praktijk: 0229-582997 of mobiel: 06 46 27 41 66.

Wat leer je tijdens de IET Practitioner cursus:
• Je leert een hartlink te maken met engelen en hun energie door te krijgen en door te geven.
• Elke dag krijg je een inwijding; een inwijding is een afstemming op de Energiestraal van de Engelen. 
• Door de inwijding worden o.a. je secundaire chakra's in je handpalmen geactiveerd, waardoor je blokkades uit aura’s kunt opruimen. Je handen werken dan als het ware als magneten. 
• Bovendien zorgt de energie die je met de inwijdingen ontvangt ervoor dat je ontvankelijkheid voor het afvoeren en invoeren van energie vele malen wordt vergroot.
• Je leert alle technieken van de IET zoals bij voorbeeld, activeren, triggeren, aura schoonmaken, integreren, starburst, visiebord, hartgolf, zielesterschoonmaak, hartnet, hartstraal en nog veel meer.
• Je ontvangt aan het eind van elke cursus dag een certificaat en een zeer gedetailleerde handleiding waarin je thuis, alles wat je geleerd hebt, nog eens rustig kunt nalezen.

Wat ik vooral merk dat er gebeurt met de cursisten is dat als ze doorgaan tot en met deel 3, dat is de echte zieledoelendag, waarbij je zieledoelen een flinke duw in de juiste richting krijgen, dat ze door de cursus heel precies op hun pad worden neergezet, het pad dat ze te gaan hebben om andere mensen te mogen helpen. Niet alleen worden ze heel precies op hun pad neergezet, ze worden daarop vanaf dat moment ook heel duidelijk in begeleid, want vanaf dat moment, vanaf het moment dat je alle drie de inwijdingen hebt ontvangen, is Aartsengel Ariel naast je komen te staan en begeleid zij je bij iedere stap op je pad.

 • • Voor deze cursus is geen ervaring nodig. Iedereen kan het leren. Iedereen kan het doen. 
  • Je kunt beginnen met Basic en je aan het einde van de dag of in de loop van de volgende week opgeven voor het volgende deel. Zo kun je rustig per onderdeel bekijken of je verder wilt gaan. 
  • Je leert intuïtiever te zijn.
  • Je krijgt uitleg over je zieledoelen en hoe deze in het hier en nu te brengen. 
  • Je zieledoelen zijn de dingen waarvoor je gekozen hebt in dit leven te gaan doen toen je naar aarde kwam. Het kunnen dingen zijn die je wilt neerzetten in dit leven, bijvoorbeeld op het gebied van werk, carrière, passie, gezondheid, familie, gezin, vrienden, huis, financiën, creativiteit. Het kunnen ook simpelweg lessen zijn die je op je genomen hebt te leren in dit leven, die lessen kunnen gaan over dingen zoals leren van jezelf te houden, dankbaarheid, liefde geven en ontvangen, nederigheid en ga zo maar door.

-Iedere cursist zal merken dat door de inwijdingen en de energie die je tijdens deze cursus ontvangt je volledig op het pad van je zieledoelen wordt gezet. Zielendoelen die je tijdens de Advanced dag hebt neergezet, zullen zich snel manifesteren, en daar waar je het gevoel hebt vast te zitten in je leven, zal je leven in een stroomversnelling raken.

Prijzen van de IET Practitioner cursus:

Basic                deel 1.    € 145,-                                        

Intermediate    deel 2.    € 195,-

Advanced        deel 3.     € 215,-

Je krijgt 10% korting als je alle 3 de delen doet, en je kunt nog een keer 5% korting krijgen, als je samen met een vriend, vriendin of familie lid komt.

'Huishoudelijke’ informatie over de cursus:
• Koffie, thee, water en sap zijn aanwezig en ook de lunch wordt verzorgd.

 • • Kom op tijd want er wordt op de aangegeven tijd ook direct gestart, mocht je vertraging oplopen, laat het me dan weten op mijn mobiel: 06 46 27 41 66.
 • • Betaling geschied door de meeste mensen contant, van te voren overmaken mag ook als je dat liever wilt. Voor het rekeningnummer ziewww.engelenheling.nl/contact
 • • Laat me weten welke naam je precies op je certificaat wilt als dit anders is dan bij mij bekend.
 • • Bedenk van te voren welke zieledoelen* je neer wilt zetten tijdens de cursus. Let op dat je ze positief verwoord, want als je bv. zegt "ik wil nooit meer hoofdpijn" dan horen de engelen alleen "ik wil meer hoofdpijn" want engelen kennen alleen positiviteit dus ‘nooit’, ‘niet’, ‘geen’ kennen de engelen niet. Bedenk dus altijd wat je wèl wilt. Vooral door de Advanced cursus dag krijgen je zieledoelen een flinke push!

Mocht je als vervolg ook de IET dierencursus willen volgen, dan kan ik je zeker de dierencursus aanraden bij Suzanne Kruisdijk. Zij geeft weer IET voor dieren op zondag 10 november 2019. Daar heb je alleen deel 1. Basic voor nodig, om die te kunnen volgen. Meer informatie hierover vind je op haar website https://energetischepaardenhealing.nl/cursus-iet-voor-dieren/

 1. De IET® Master Instructor cursus:

Wil je zelf Master Instructor worden, waardoor je als Master nog krachtigere behandelingen kunt geven, en als Instructor zelf mensen IET kunt leren?

Je wordt altijd eerst IET Practitioner zoals hierboven beschreven. Dat is 3 cursus dagen. Daarna kun je je verdiepen in de IET door Master Instructor te worden. Dat is 1 weekend, op zaterdag en zondag. Als één van de weinige IET Trainers ben ik bevoegd en ingewijd om ook de Master Instructor Class te mogen geven. De eerstvolgende tevens mijn allerlaatste (!) Master Instructor Class is op 5 & 6 oktober 2019 in Purmerend, Nederland. Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven en  ook voor het eerst met een in het nederlands vertaalde master instructor manual!!!

Zie hieronder voor meer informatie over deze cursus.

Na het meedoen aan deze cursus word je opgenomen in de internationale IET® lijst op onze website: http://www.learnIET.com.

Je kunt alleen deelnemen aan deze cursus als je eerst de IET® basic-intermediate-advanced cursus hebt gevolgd!

de eerstvolgende tevens mijn allerlaatste (!) Master Instructor Class:

1e Engelen IET® Master-Instructor Class, Purmerend, Nederland

op 5 & 6 oktober 2019

bij spiritueel centrum Nieuwste Tijd in Purmerend, Nederland.

 

grote zaal nieuwste tijd Purmerendwinkel 2 nieuwste tijdNieuwste Tijd Purmerend

 

Trainer: Maria Henkes

Taal: Nederlands! 

Taal Manual: voor het eerst met 'n Nederlandse Manual! -hoogst waarschijnlijk-

Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plaatsen is beperkt!

Wat kost de Master Instructor Class

Het normale tarief is € 715,-                       (dit is incl. lunch, thee, sap, water, tussendoortjes , ondergenoemde manuals)

Met vroegboekkorting*  is  € 655,-              (dit is incl.  lunch, thee, sap, water, tussendoortjes, ondergenoemde manuals)

*de vroegboekkorting geldt alleen als je betaling voor de Class meer dan één maand vòòr aanvang van de Class bij mij binnen is.

Zodra je betaling bij me binnen is, ben je verzekerd van een plekje. 

Ben je al een IET Master Instructor en wil je de cursus nog eens herhalen? Dan ben je tegen een sterk gereduceerd tarief wederom van harte welkom!

Het normale tarief herhalende Master Instructors is € 265,-  (incl. lunch, thee, sap, water, tussendoortjes , MI manual)

Met vroegboekkorting* herhalende Master Instructors € 215,- (incl. lunch, thee, sap, water, tussendoortjes , MI manual)

(*dit geldt alleen als je tenminste één maand vòòr aanvang van de Class betaald hebt.)

Zie hieronder de uitgebreide informatie.

Hartelijk welkom op deze bijzondere Engelen IET® Master-Instructor cursus,

die alles in je leven enorm in beweging zet!                     

Je leert tijdens deze cursus o.a.:
Hoe je zelf IET® cursussen kunt geven en dus mensen kunt inwijden en opleiden tot IET® Practitioner!!

Extra krachtsymbolen die je healing nog meer kracht bij zullen zetten, hierdoor word je een Master in de IET®.

Je leert verder een groot aantal krachtige nieuwe IET® Master Technieken erbij, zoals het Blessing Bowl Proces, het Sacred Heartnetting Proces, 12-Strand DNA Alignment, I-Chi Proces, IET® Power Bursts, je leert over de 14 stappen naar Transformatie en Verlichting en nog veel meer.

De Inwijdingen, die je ontvangt tijdens deze 2 dagen, zullen het 6e paar van je DNA weer terugbrengen in de oorspronkelijke staat. Dit zorgt voor veel meer Goddelijke overgave, daardoor zul je er zelf veel meer tussen uit gaan, en zal alles veel meer vanzelf gaan stromen. Ook brengen deze inwijdingen je volledig in lijn met je Goddelijke zieledoel, stellen je in staat om de extra krachtsymbolen te kunnen toepassen, en helpen je je hoogste staat van Zijn op aarde te manifesteren, helpen je om in overgave te gaan aan wat God wil voor je. En dit alles wonderlijk begeleid door de Engelenenergie! Samen creëren we Hemel op Aarde op deze fijne locatie centraal gelegen voor Nederland, België en Schiphol!

Alles wat je leert tijdens deze prachtige Master Class zal voor jou alles enorm in beweging zetten!

Na het meedoen aan deze cursus word je opgenomen in de internationale IET® lijst op onze website: www.learnIET.com.

Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven en hoogstwaarschijnlijk voor het eerst ook met een Nederlandstalige Manual!

Onderaan vind je gedetailleerde info voor inschrijving. Meld je op tijd aan, en zorg dat je betaling één maand voor aanvang van de Class bij me binnen is, om te kunnen genieten van de vroegboekkorting en verzekerd te zijn van een plekje.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet contact met me op te nemen.

Waar:

Spiritueel Centrum Nieuwste Tijd

Nieuwstraat 17-19

Purmerend, Nederland

Vragen? Stel ze gerust: stuur me even 'n mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kijk op www.engelenheling.nl of bel 0229- 582997

Inschrijven: Voor aanmelden stuur je even een mailtje naar Maria Henkes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lunch: De lunch is inbegrepen, wordt door mij verzorgd en zullen we samen van genieten. Laat me alsjeblieft weten als je speciale dieet wensen hebt. 

Overnachten: Wil je overnachten in  de buurt, vraag mij dan via een mailtje even om de lijst met B&B's.

Annuleringsvoorwaarden: www.learniet.com/classes/overview/master-instructor-level/description/

Last minute contact number: 06 46 274166

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens deze bijzondere en krachtige Engelen Healing Master Class!!

In licht en liefde,

namasté,

Maria

Over Maria Henkes:

Maria is een gecertificeerde IET Practicioner, IET Master Instructor en daarnaast ook één van de 7 IET Trainers wereldwijd.

Haar centrum heet 'Engelenheling', in Abbekerk, Nederland. (10 min. boven Hoorn, 30 min. van Amsterdam)

Gelijk de eerste dag na haar Basic, Intermediate and Advanced IET class in 2007, ging alle deuren magischerwijs voor haar open. Die zelfde dag ontstond haar praktijk "Engelenheling", opeens was daar de naam, de website, een brochure en dat is hoe het allemaal begon. Twee maanden laten werd ze al een IET Master-Instructor. Sindsdien heeft ze elk jaar onze Top Teacher award ontvangen en heeft ze naast de IET ook een zeer uitgebreid aantal cursussen en workshops die ze leid. Ze is onder andere een gecertificeerd; Medium en Mediumschap Teacher, Angel Therapy Practitioner. Ze werkt met de Journey, met de Work, met Touch of Matrix. Ze vindt het heerlijk om Satsang te geven en Stilte Retraites te leiden, alles om de mensen te helpen herinneren wie en wat ze werkelijk Zijn; stralend Licht en geincarneerde Goddelijke Liefde. Je kunt Maria contacten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds 2009 is zij elk jaar een van de top 30 Master-Instructors IET wereldwijd! zie https://www.learniet.com

En sinds 2015 ook één van de IET Trainers wereldwijd, zie https://www.learniet.com/classes/find-a-trainer/

De 14 IET stappen naar transformatie, groei en verlichting.

Als je Master Instructor bent, kun je de 'IET 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting' ook geven in 1 op 1 sessies. Het is dan een compleet coachingstraject. Bijvoorbeeld door 2 stappen per keer te doen, (kost € 95,00 per sessie, duurt zolang als nodig is, meestal 4 uur), de clienten bepalen zelf hoe snel ze willen gaan, ook zijn ze vrij op elk gewenst moment weer te stoppen, vrijheid, blijheid. Zo doorlopen ze in 7 sessies alle 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting. Het zet heel veel in beweging!

Stap 1: Hartlink met de engelen en het verhaal van ‘Interview with an Angel’

Stap 2: Heractiveren van de 12- DNA Strengen

Stap 3: Karma opruimen met de energie van de engelen

Stap 4: Het IET vergevingsproces

Stap 5: Bekrachtigd hart en ‘je ware essentiële’ Actie Proces

Stap 6: Vooruitgang van je toekomstige leven

Stap 7: Het IET Vrijheid van mede afhankelijkheid proces

Stap 8: WAG fase 2 – Healing

Stap 9: WAG fase 3 - Pure Vreugde

Stap 10: WAG fase 4 – Compassie

Stap 11: Thuiskomen - een reis naar Eenheid

Stap 12: Eenheid in Aktie– de kristallen sleutel

Stap 13: Het IET verlichting Heartstar Proces

Tijdens dit proces ga je een 'Hartster' creëren, hiermee wordt er een stukje verlichting in je gecreëerd, het zal je helpen om jouw hoogste Zijn te gaan Zijn, en te manifesteren in de wereld.

Stap 14: Liefde Leven, Liefde Zijn

Onze Bron is Liefde. Alles vibreert met Liefde en wordt verlevendigd door Liefde. Elke atoom, iedere molecuul , elk organisme, de lucht die om ons heen is en die we ook inademen is gevuld met de vibratie van Liefde. In dit proces wordt je 'Hartster' uitgelijnd met Eenheid en gaan we terug naar waar we tot in onze Bron uit bestaan, we gaan terug naar één Zijn met Liefde

INFORMATION IN ENGLISH about the Master Instructor Class!!!!

Welcome to this special Angel IET® Master-Instructor course, that will bring everything into motion in your life!

This is what you will learn during this course:

 • ·     You will become certified to teach IET® courses yourself, and learn how to attune your students and teach them to become an IET® Practitioner (Basic, Intermediate, Advanced levels)
 • ·     You will receive the IET® Master-Instructor Attunement which will optimize your DNA, allowing you to be fully aligned with your Divine Soul's Purpose, and enable you to use the extra power symbols and help you reach your highest state of Being on earth. This all magically conducted by the energy of the Angels!
 • ·     Furthermore you will learn a number of very powerful new IET® Master Techniques, like The Blessing Bowl Process, Sacred Heartnetting, 12-Strand DNA Alignment, I-Chi Process, IET® Power Bursts, you will learn about the Steps to Transformation and much more.


Together we will create Heaven on Earth at a beautiful green location, situated central for The Netherlands, Belgium and airport Amsterdam-Schiphol!

After participating in this course you will be added to the international IET® list on our website: www.learnIET®.com.

Trainer is: Maria Henkes

At the bottom you'll find detailed info for registration. Register in time through email and pay the deposit ( € 230,-) to receive early bird discount.

If you have any question, please contact me! Angelic blessings.

IET® Master Trainer: Maria Henkes

to register: Send an email to Maria Henkes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. then I will send you the registration letter in return.

To be sure of a spot in this class, your deposit ( € 230,-) needs to be in at bankaccount number: NL59INGB0664628796 tnv Mw. MG Henkes-Tenniglo in Abbekerk

For questions: Please contact Maria Henkes at: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.engelenheling.nl or tel. 0229- 582997 / 06 46 27 4166

Student class fee:       € 715,- this is incl. the deposit of € 230,-, and incl. lunch,tea, coffee during the day

Early bird discount:      € 655,- this is incl. the deposit of 230,-, and incl. lunch,tea, coffee during the day     

This discount applies only if the deposit of € 230,- is paid before 1 month before class

To be registered: and to insure a spot in this class,your deposit € 230,- needs to be in.

For IET Master Instructors that would like to repeat the class see below.

Lunch: The lunch is included and will be catered by the Laurier (if you like, bring a small snack to eat)

Where to stay near-by:  Would you like to stay overnight nearby? To get Bed & Breakfast addresses, email me for the list at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parking at the location is free and at the location

Annuleren/cancelation policy: https://www.learniet.com/classes/overview/master-instructor-level/description/

fee for reviewers:   € 265,- incl. lunch, tea, coffee during the da

fee for reviewers*:   € 215,- incl. lunch, tea, coffee during the day if registered and paid 1 month before class

*This discount applies only if fully paid and registered 1 month before class

            

About Maria Henkes:

Maria is a certified IET® Master Instructor and Trainer, and founding Director of Engelenheling (angel healing) located in Abbekerk, the Netherlands. The day after her Basic, Intermediate and Advanced IET® class in 2007, everything magically opened up for her. That very same day she had a name for her practice, a website and a brochure and that is how it all started. Two months later she became an IET® Master-Instructor. Now she has an extensive IET® teaching record and has received our Top Teacher more than six times. Maria is also a Certified Angel Therapy Practitioner, a Medium and Mediumship Teacher, and works with the Journey. She loves to give Satsang  all to help people remember the shining, beautiful Divine beings they truly are. You can contact Maria at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.