Tijdens 1 op 1 sessies  kan ik je overal mee begeleiden waar je tegen aan loopt in je leven, met betrekking tot je werk, je relaties, je gezondheid, je kunt leren over verlichting, ontwaken of bewustzijn, over engelen, over healen, over tweelingzielen, over nieuwe tijdskinderen en nog veel meer. Vaak komen mensen bij mij omdat ze ook graag mensen willen helpen, en daar verder in willen komen, waar ik je ook maar verder mee kan helpen... laat maar weten. We spreken via de mail een datum en een tijd af.

Het voordeel van 1 op 1 werken is natuurlijk dat ik helemaal kan intunen op wat jij op dit moment nodig hebt. Afhankelijk van waar jij aan wilt werken. Ik laat bij alles wat ik doe altijd weer je engelen, gidsen en andere spirits door me heen werken en spreken.
Je kunt voor een afspraak mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
(of bellen tel. 0229 582997 / 0646274166)
1 op 1 sessie in de praktijk is € 95,- en duurt zolang als nodig is, meestal ongeveer 2 ½ à 3 uur.
 
Mocht je samen met iemand willen komen dan zijn jullie samen ook van harte welkom. Ik reken dan in het totaal € 160,-. Dus dat is dan € 80,- per persoon. Afhankelijk van hoe goed je elkaar kent, hou er dan wel rekening mee dat er tijdens dit soort sessies wel zeer persoonlijke informatie kan doorkomen voor je.
 
Skype sessies
Woon je verder bij mij vandaan, òf ben je om wat voor een reden dan ook gebonden aan huis, dan geef ik ook 1 op 1 skype sessies, om je te begeleiden bij alles waar je tegen aan loopt in je leven, met betrekking tot relaties, werk, gezondheid of noem maar op.
Waar je ook maar hulp bij wilt laat maar weten.
We spreken per mail een datum en een tijdstip af. 
skype sessies zijn € 95,- en duurt zolang als nodig is, meestal ongeveer 2 ½ à 3 uur. 
 
Je kunt voor een afspraak het liefst mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of bellen 0229 582997 / 0646274166) 
 
De IET 14 stappen naar Transformatie, groei en verlichting
 
Ik geef de 14 stappen in 1 op 1 sessies. Het is een echt coachingstraject. We zetten per sessie 2 stappen, en zo heb je dus in 7 sessies alle 14 stappen doorlopen. Je bepaalt zelf òf en wanneer je doorgaat met een volgende stap. Je verplicht je dus tot niets. En je kunt er net zo veel tijd voor nemen als goed voor je voelt.
 
Een sessie is € 95,-, en duurt ongeveer 4 uur.
 
Ik hoor van alle mensen die bij mij de 14 stappen hebben gedaan dat het weer heel veel in beweging zet en dat komt ook omdat je tijdens bijna elke stap je DNA door de inwijdingen of weer opnieuw geactiveerd wordt als je ze al gehad hebt en anders geoptimaliseerd wordt. Dus dat geeft veel beweging en nieuwe energie. Verder wordt tijdens de 14 stappen veel duidelijker wat je richting is, en wat de essentie is van wat je mag gaan doen om mensen te helpen. En je leert ook veel nieuwe IET technieken tijdens de 14 stappen. Ik ben zelf erg enthousiast over de 14 stappen, ik merk ook steeds weer wat het met mezelf doet als ik ze geef aan mensen. Mocht je zelf met de 14 stappen willen werken bij mensen, dan kun je je daar na de Master Instructor class op gaan toeleggen, omdat je tijdens de Master Instructor Class ook leert hoe je mensen kunt inwijden, en het inwijden is zoals gezegd ook onderdeel van de 14 stappen. Om de 14 stappen te kunnen gaan geven zijn en veel tools beschikbaar die je daar bij kunnen helpen zoals bv een uitgebreide teachersmanual en ook audio programma's van alle stappen.
 
Dit zijn de 14 stappen naar Transformatie en verlichting. Hieronder zie je nog een korte beschrijving….
 
Stap 1: Hartlink met de engelen en het verhaal van ‘Interview with an Angel’
Stap 2: Heractiveren van de 12- DNA Strengen
Stap 3: Karma opruimen met de energie van de engelen
Stap 4: Het IET vergevingsproces
Stap 5: Bekrachtigd hart en ‘je ware essentiële’ Actie Proces
Stap 6: Vooruitgang van je toekomstige leven
Stap 7: Het IET Vrijheid van mede afhankelijkheid proces
Stap 8: WAG fase 2 – Healing
Stap 9: WAG fase 3 - Pure Vreugde
Stap 10: WAG fase 4 – Compassie
Stap 11: Thuiskomen - een reis naar Eenheid
Stap 12: Eenheid in Aktie– de kristallen sleutel
Stap 13: Het IET Ascension Heartstar Proces
Stap 14: Liefde Leven en Liefde Zijn
Korte omschrijving van de 14 IET stappen naar transformatie, groei en verlichting.
 
Stap 1: Hartlink met de engelen en het verhaal van ‘Interview with an Angel’
Tijdens deze stap gaan we bepalen wat je zieledoel, intentie, wens is om mee te geven aan deze 14 IET stappen naar transformatie, groei en verlichting. En die zetten we in de hartslink.
 
Stap 2: Heractiveren van je DNA Strengen
Dan is het tijd om je DNA strengen te heractiveren. Je kunt dit zien alsof er een beetje ijzervijlsel onder invloed van een sterke magneet op één lijn komt. Die sterke magneet wordt gecreëerd door de energie van de 3 inwijdingen die je tijdens dit proces (opnieuw) ontvangt. Deze DNA heractivering zorgt er voor dat je volledige spirituele potentieel duidelijker en helderder wordt gemaakt zodat je zieledoelen zich duidelijker en helderder zullen aandienen en ondersteund worden in de tijd die volgt op deze stap.
 
Stap 3: Karma opruimen met de energie van de engelen

Tijdens dit proces ga je herhalende levenspatronen (karmische herinneringen) die je terughouden in je leven zuiveren en opruimen. Denk hierbij bv aan herhalende patronen met betrekking tot relaties, gezondheid, overvloed, werk.

Opdat er niets meer in de weg staat om je zieledoelen te verwezenlijken.

 
Stap 4: Het IET vergevingsproces
Dit proces helpt je 3 mensen te vergeven; 1 persoon uit het verleden, 1 persoon uit het heden, en jezelf. Door te vergeven/los te laten, zuiver je je hart en wordt je hart lichter, zodat je verder kunt gaan naar stap 5.
 
Stap 5: Bekrachtigd hart en ‘je ware essentiële Actie’ Proces
Met je hart centrum gezuiverd en geopend door alle processen van vergeving, word je krachtcentrum tijdens dit proces één met je hart centrum. Deze vereniging van hart en kracht creëert ‘Het Bekrachtigd Hart’.
Als we leven vanuit een ‘Het Bekrachtigd Hart’ energie, dan laten we ons ware zelf, onze ware essentie, aan de wereld zien, in service aan anderen. De engelen noemen het laten zien aan de wereld van onze ware essentie, ‘je ware essentiële actie’. Tijdens dit proces wordt ‘jouw ware essentiële actie’ heel duidelijk en helder.
 
Stap 6: Vooruitgang van je toekomstige leven
Je werpt een blik op een toekomstig leven van jou. Niet zo maar een toekomstig leven, maar een leven waarin je vanuit een perfecte briljante staat van Zijn bent. Vanuit je bekrachtigd hart, je essentiële actie, een leven waarbij je al je gaven en talenten kunt benutten terwijl je je Goddelijk plan voor dat leven moeiteloos uitvoert. Je gaat voelen, ervaren, zien, horen, weten hoe je dat alles ervaart in dat leven. En al die nieuwe inzichten, informatie en ervaringen neem je met je mee weer terug in je huidige leven.
Eenmaal weer terug in je huidige leven, is dit een fonkel nieuw leven voor je, omdat je nu alle nieuwe inzichten, informatie en ervaringen met je meedraagt. De reis die je gemaakt hebt naar je toekomstig leven zal daardoor deuren voor je openen naar nieuwe mogelijkheden in je huidige leven.
 
Stap 7: Het IET Vrijheid van mede-afhankelijkheid Proces
Mede-afhankelijkheid wil zeggen dat je vanuit een zoeken naar liefde en goedkeuring bij anderen, een sterk verlangen hebt om de mensen om je heen te willen helpen, te willen helen, genezen, beter te maken, te willen beheersen… Je bent zo bezig met anderen en geeft daarmee zoveel kracht weg aan anderen, dat je zelf niet meer in je kracht staat.
Door de koorden van mede-afhankelijkheid door te snijden, kun je ware vrijheid ervaren.
 
Stap 8: WAG fase 2 – Healing
Tijdens deze healing word je gelinkt naar alle (World Angel Grid) Helende engelen van het energie veld en krijg je een uitgebreide healing. (belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen). Vervolgens worden alle 7 stappen tot nu herhaald door een heractivering hetgeen de energie van de eerste 7 stappen verder zal verankeren.
 
Stap 9: WAG fase 3 - Pure Vreugde
Met behulp van de World Angel Grid engelen en de Cherubijnen, komt er tijdens dit proces een diep gevoel van vrede in je en raakt je hart gevuld met pure vreugde. Er is maar een klein beetje vreugde nodig om grote hoeveelheden angst te overwinnen. Je straalt een Kristal in tot vreugde steen die je elke keer kunt gebruiken om iemand of jezelf te zegenen, hetgeen steeds weer je energie verhoogt tot de energie van pure vreugde.
 
Stap 10: WAG fase 4 – Compassie
Van de energie van pure vreugde word je nog een stapje hoger gebracht naar de energie van compassie. Vanuit compassie met onszelf en anderen brengen we een liefde in de wereld die ongekend is.
 
Stap 11: Thuiskomen - een reis naar Eenheid
Tijdens dit prachtige proces kom je thuis bij je Ware zelf en word je in een verhoogde staat van Eenheidsbewustzijn gebracht.
 
Stap 12: Eenheid in Aktie– de kristallen sleutel
Van eenheid word je geschakeld naar de Kristallen vibratie. Je engelen gids begeleid je naar de Kristallen Stad waar een prachtige groep engelen al op je staat te wachten om je Kristal in te stralen met de taal van licht en liefde, opdat het een Kristallen sleutel wordt die je hart codes zal ontsluiten en je zal helpen duidelijk maken of dat gene waar je passie vòòr hebt in je leven ook begeleid wordt door ‘Goddelijke Richting’.
 
Stap 13: Het IET Ascension Heartstar Proces
Tijdens dit proces word je begeleid door de engelen in het creëren van een 'Hartster'. Het is een Hartster die gevormd wordt door een samensmelting van de energie van je Zielester (het licht van je Ziel, wat je de weg wijst, eigenlijk de gps van je Ziel) met de energie van je Aardester (die je helpt om dingen echt neer te gaan zetten op aarde). Het creëren van je Hartster zal je helpen om jouw hoogste Zijn te Zijn, en jouw hoogste potentieel te manifesteren in de wereld.
 
Stap 14: Liefde Leven, Liefde Zijn
Onze Bron is Liefde. Alles vibreert met Liefde en wordt verlevendigd door Liefde. Elke atoom, iedere molecuul , elk organisme. De lucht die om ons heen is en die we ook inademen is gevuld met de vibratie van Liefde. In dit proces wordt je 'Hartster' uitgelijnd met Eenheid en gaan we terug naar waar we tot in onze Bron uit bestaan, we gaan terug naar één Zijn met Liefde.