Het is een cursus waarbij het echt gaat om het ervaren, alleen weten en begrijpen is niet voldoende, we gaan het echt ervaren, dus daar gaan we mee aan de slag. 

Hoe heet het?

  1. Healen vanuit Bewustzijn                        
  2. Lichter vanuit Bewustzijn                      
  3. Manifesteren vanuit Bewustzijn            

1. Healen vanuit Bewustzijn, hierbij leren we hoe we alle klachten van ons systeem kunnen afhalen in alle richtingen van tijd, ruimte en energie, snel gemakkelijk door te werken met het krachtigste instrument wat we altijd al zijn, ons bewustzijn.

2. Lichter vanuit Bewustzijn, op weg naar ontwaken en verlichting kunnen we ons licht al laten stralen. Als we ons bewust worden van ons licht, kunnen we ons licht laten schijnen op alle illusies die ons in de weg zitten.

3. Manifesteren vanuit Bewustzijn, hierbij leren we hoe we kunnen neerzetten wat onze ziel wenst, niet meer vanuit wilskracht maar vanuit het gemak van onze Ziel.

Wanneer:

deel 1. Healen vanuit Bewustzijn op do. 23 jan. 2020

deel 2. Lichter vanuit Bewustzijn op do. 6 febr. 2020

deel 3. Manifesteren vanuit Bewustzijn op do. 2 april 2020

 

Waar:

Nieuwste Tijd in Purmerend (nieuwstraat 17-19, Purmerend)

 

Tijd:

09.45 uur inloop

10.00 uur begin

17.00 uur einde

 

Kost:

€ 155,- per deel , dit is inclusief de lunch en een syllabus.

 

Je bepaalt zelf of je alle drie de delen wilt volgen. Echter om mee te kunnen doen aan een volgend deel, dienen de voorgaande delen wel gevolgd te zijn.

Je ontvangt een syllabus om thuis alles nog eens rustig te kunnen nalezen.

Er zijn nieuwe data gepland, voor de nieuwe klik hiernaast op Agenda

 

Aanmelden:

via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Transformatie

Steeds weer staat het getal 5 centraal in deze cursus. Omdat er door deze cursus zoveel in beweging zal komen is het een zeer transformerende cursus. Het getal 5 staat voor transformatie, verandering, transmutatie, en alchemie. Door deze cursus zullen er in je leven veranderingen ten goede gaan plaatsvinden die vrijheid, nieuwe uitzichten en beweging geven in je leven.

een reactie van een blije cursist:

Ga je toch effe mailen......Ik geniet nog steeds zo na van onze prachtige cursusdagen, op een hele fijne vreugdevolle manier. De IET was voor mij het loskomen van zwaarte, maar deze cursus brengt mij zoveel vreugde en blijdschap. Ondanks dat ik je eerder hierover heb horen praten, is het op deze manier door jou en samen met deze mensen heel krachtig. Het is zo fijn dat het zo direct is, zo in lijn met dat alles “sneller, makkelijker” mag. Dat we het niet meer allemaal hoeven te weten maar het gewoon mogen laten gebeuren. Alles was  zo raak, en  het resoneert nog enorm na. Niet alleen bij mij, maar in mijn gezin en in m'n huis. Ik heb staan dansen, staan knuffelen en maak grapjes. Het heeft zo te maken met ons eigen licht, ons menszijn. Ik voel me ergens heel erg gezien.

Ik vind het mooiste dat het uitgaat van ons eigen licht. Het bekrachtigt onszelf, vol vertrouwen en liefde, en zorgt daarmee voor healing naar de ander. Het raakt zo ons wezen en dat we het al zijn en niet meer hoeven te worden. Het raakt me enorm. 

Ik hoop zo dat je zelf ook nageniet. Want ik vind het mooi te zien hoe dit is ontwikkeld bij jou; dat geeft ook vertrouwen voor mij hoe zoiets zo maar kan ontstaan vanuit het “niets”, vertrouwen in overgave, geen lading geven, luisteren, zelfzorg, het doen, kwetsbaar mogen zijn, authentiek en ga zo maar door. Voor mij is dit waar het om gaat, om het niet meer te hoeven weten maar het te mogen ervaren en te zijn. Dus oprecht dankjewel. Vind 't gewoon heel gaaf!